Un tânăr din București a fost lovit și amenințat cu un cuțit, de patru persoane. La percheziții, polițiștii au găsit și un pistol

11 apr. 2023
582 Afișari
Un tânăr din București a fost lovit și amenințat cu un cuțit, de patru persoane. La percheziții, polițiștii au găsit și un pistol
Un tânăr din București a fost lovit și amenințat cu un cuțit, de patru persoane. La percheziții, polițiștii au găsit și un pistol. Sursa foto: DGPMB

Un băiat a fost lovit și amenințat de patru persoane, după ce coborâse, împreună cu o fată, dintr-un mijloc de transport în comun din București.

Polițiștii bucureșteni efectuează cercetări în privința celor patru persoane.

Băiatul a fost amenințat cu un cuțit

Pe data de 31 martie 2023, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că doi tineri ar fi fost urmăriți de patru persoane, după ce au coborât dintr-un mijloc de transport în comun.

Persoanele care îi urmăreau pe fată și pe băiat se aflau într-o mașină. La un moment dat, acestea au coborât și l-au  lovit cu pumnii pe băiat. Ulterior, una dintre acele persoane l-a amenințat și lovit cu mânerul unui cuțit pe tânăr.

Toate aceste fapte au fost surprinse pe camerele de supraveghere din zona respectivă.

Băiat lovit de patru persoane în București
Băiat lovit de patru persoane în București. Sura foto: Observatornews

În cele din urmă, cele patru persoane au dispărut.

La fața locului s-au prezentat echipaje de poliție, iar persoana vătămată a fost dusă la spital pentru îngijiri medicale, conform unui comunicat.

În fapt, la data de 31 martie 2023, polițiștii Secției 8 Poliție au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că 2 tineri, băiat și fată, ar fi fost urmăriți, din momentul în care au coborât dintr-un mijloc de transport în comun, de 4 persoane ce se aflau într-un autoturism, iar la un moment dat aceștia au coborât și l-ar fi lovit cu pumnii pe băiat, iar unul dintre ei l-ar fi amenințat și lovit cu mânerul unui obiect tăietor-înțepător, după care au plecat într-o direcție necunoscută. 

La fața locului s-au prezentat polițiști din cadrul secției, iar persoana vătămată a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.”

Cele patru persoane au fost duse la audieri

Pe 11 aprilie 2023, polițiștii au pus în aplicare 4 mandate de aducere pentru persoanele vizate. Ele au fost conduse la audieri.

De asemenea, polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 8 au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară în București. Perchezițiile vor avea loc la adresele persoanelor bănuite de săvârșirea infracțiunilor de tulburarea liniștii publice și lovirea sau alte violențe.

Cercetările sunt continuate de către Secția 8 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

DGPMB a mai făcut următoarea precizare:

Facem precizarea că efectuarea percheziţiei domiciliare este o etapă în cadrul procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, ce are drept scop administrarea probatoriului necesar soluţionării cauzei, care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.”

Cookies