Un tânăr de 28 de ani, atacat de cinci bărbați în fața unui restaurant din Sectorul 2. Femeia de serviciu a observat toată scena și a sunat la 112

07 iul. 2024
942 afișări
Un tânăr de 28 de ani, atacat de cinci bărbați în fața unui restaurant din Sectorul 2. Femeia de serviciu a observat toată scena și a sunat la 112
Un tânăr de 28 de ani, atacat de cinci bărbați în fața unui restaurant din Sectorul 2. Femeia de serviciu a observat toată scena și a sunat la 112| Sursă foto: Inquam Photos /George Calin

Un atac ca în filme a avut loc în București, în fața unui restaurant sirian din Sectorul 2. Un bărbat de 28 de ani a fost bătut și băgat cu forța în portbagajul unei mașini de cinci indivizi. O femeie a văzut toată scena și a sunat la 112.

Atac ca în filme în Sectorul 2 al Capitalei

Situația a pornit de la o ceartă în familie, anunță Observatornews.ro. Atacul s-a petrecut în fața unui restaurant deținut de o familie de sirieni, local în care lucra și victima.

Tânărul în vârstă de 28 de ani a fost bătut de cinci indivizi care, mai apoi, l-au băgat cu forța în portbagajul unei mașini.

Cel atacat este nepotul celui care deține restaurantul din Sectorului 2. Conform unor surse din anchetă, scandalul a degenerat după ce tânărul le-ar fi spus atacatorilor că este nemulțumit pentru nu a fost plătit pentru munca depusă.

Patronul localului a prezentat o variantă a situației: 

Acesta a povestit că nepotul său ar fi luat un cuțit din bucătărie și ar fi plecat cu el pe stradă, fiind beat. Din acest motiv, unchiul și verișorii săi l-ar fi bătut și băgat cu forța în portbagaj.

Femeia de la curățenie a sunat la 112

După ce victima a fost băgată în portbagaj, mașina a plecat de la adresă. Toată sena a fost văzută de către femeia care făcea curat în local, aceasta fiind cea care a anunțat autoritățile.

Imediat după ce polițiștii au fost anunțați prin apel la 112, agenții au pornit pe urmele agresorilor. Aceștia au fost prinși în Voluntari, Ilfov.

Agresorii sunt acum sub control judiciar

După ce au fost prinși de către oamenii legii, cei cinci agresori au fost plasați sub control judiciar. Măsura va fi menținută pentru 60 de zile.

Bărbații sunt cercetați pentru comiterea infracțiunilor de:

  • Lipsire de libertate în mod ilegal,
  • Lovire sau alte violențe,
  • Tulburarea ordinii și liniștii publice.

Cercetările în această cauză se află în desfășurare la acest moment.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies