Un tânăr de 28 ani, prins de poliţişti, după ce a furat radiatorul unei maşini

de:
16 aug. 2013
0 Afișari
Un tânăr de 28 ani, prins de poliţişti, după ce a furat radiatorul unei maşini

În fapt, în cursul aceleiaşi zile, Poliţia Capitalei a fost sesizată de către partea vătămată cu privire la faptul că, în jurul orei 09.00, persoane necunoscute, prin forţarea capotei motor, ar fi reuşit să sustragă radiatorul de la autoturismul personal, ce se afla parcat în faţa imobilului de domiciliu. 

Din cercetările întreprinse de către poliţiştii Capitalei, a reieşit faptul că suspectul ar fi forţat capota motor a autoturismului, parcat pe o stradă din Sectorul 5, şi ar fi reuşit să-i sustragă radiatorul. 

Cercetările sunt continuate de către judiciariştii Secţiei 24 Poliţie, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, precum şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a suspectului.

Acelaşi autoturism a mai fost vizat de alţi doi suspecţi în cursul zilei de 7 iunie a.c., când cei doi ar fi încercat, tot prin forţarea capotei motor, să-i sustragă acumulatorul, nereuşind acest lucru. 

Ca şi acum, poliţiştii D.G.P.M.B. din cadrul Secţiei 24 Poliţie au reuşit identificarea şi prinderea, la scurt timp de la comiterea faptei, a celor doi suspecţi.

Cookies