Un tânăr de 25 de ani a murit, noaptea trecută, în București. Bărbatul a căzut de la etajul 25 al unui imobil din Sectorul 1

05 ian. 2023
812 Afișari
Un tânăr de 25 de ani a murit, noaptea trecută, în București. Bărbatul a căzut de la etajul 25 al unui imobil din Sectorul 1
Un tânăr de 25 de ani a murit, noaptea trecută, în București. Bărbatul a căzut de la etajul 25 al unui imobil din Sectorul 1 | Sursă foto: Inquam Photos / Cornel Putan

Un tânăr în vârsta de 25 de ani a murit după ce a căzut de pe terasa unui imobil aflat în Sectorul 1 din București. Tragedia a avut loc miercuri, 4 ianuarie 2023.

Un tânăr de 25 de ani a murit după ce a căzut de la etajul 25

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București (DGPMB) a informat că tragedia a ajut loc noapte trecută, în jurul orei 22:20. Secția 2 de poliție din București a fost sesizată prin intermediul unui apel la numărul unic de urgență 112.

Agenții de poliție au fost informați de apelant că un bărbat a căzut de pe terasa unui imobil aflat în Sectorul 1. Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului. A fost prezent și un echipaj al SMURD, însă medicii au putut doar să constate decesul tânărului de 25 de ani.

Bărbatul ar fi luat masa singur la restaurantul de la etajul 25 din cadrul complexului Ana Tower. Ar fi ieșit pe terasă la țigară și nu s-a mai întors, a declarat pentru Antena 3 CNN o sursă apropiată anchetei.

Se fac cercetări în cauză pentru a se stabili condițiile în care a avut loc decesul

Nu se știe încă dacă moartea tânărului de 25 de ani a fost un tragic accident sau o sinucidere. Trupul lipsit de viață va fi transportat la Institutul de Medicină Legală Mina Minovici (INML). Aici urmează să fie realizată necropsia.

La momentul de față, cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri. În urma acestora se vor determina exact cauzele și condițiile în care a ajut loc decesul bărbatului.

Cookies