Un tânăr de 25 de ani a agresat o femeie pe care nu o cunoștea pe o stradă din Sectorul 2. În cele din urmă a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore

22 mai 2024
1911 afișări
Un tânăr de 25 de ani a agresat o femeie pe care nu o cunoștea pe o stradă din Sectorul 2. În cele din urmă a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore
Un tânăr de 25 de ani a agresat o femeie pe care nu o cunoștea pe o stradă din Sectorul 2. În cele din urmă a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. Sursa foto: Captură ecran News.ro

Un tânăr de 25 de ani a atacat o femeie în mijlocul străzii, în Sectorul 2 al Capitalei. Cei doi nu se cunoșteau și nici măcar nu se mai văzuseră în trecut, și cu toate astea, bărbatul a lovit-o puternic pe femeie peste picioare, aceasta dezechilibrându-se și căzând pe jos. În cele din urmă, victima s-a dus la spital, la unitatea de primiri urgențe, medicii de acolo contactând polițiștii. Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore.

O femeie din București a ajuns la spital după ce a fost agresată de un tânăr de 25 de ani în Sectorul 2. Suspectul, care nu se cunoștea și nu o mai întâlnise până atunci pe victimă, a venit în viteză în spatele acesteia și a lovit-o puternic peste picioare, astfel că femeia s-a dezechilibrat și a căzut pe jos. Femeia a mers la spital la scurt timp, iar medicii au anunțat polițiștii cu privire la acest incident. Agresiunea a avut loc în data de 11 mai, la orele serii, iar tânărul a fost prins de polițiști în data de 21 mai.

„La data de 21 mai 2024, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 7 Poliţie au reţinut tânăr, în vârstă de 25 de ani, faţă de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. În fapt, la data de 12 mai 2024, în jurul orei 00.30, Secţia 7 Poliţie a fost sesizată de către reprezentanţii unui spital, cu privire la faptul că, la unitatea de primiri urgenţe s-a prezentat o femeie care ar fi fost agresată fizic”, se arată în comunicatul Poliției Capitalei.

Tânărul suspect a fost reținut pentru 24 de ore

În cele din urmă, tânărul care este bănuit la acest moment de polițiști că a agresat-o pe femeia de 45 de ani a fost dus la audieri pe 21 mai și a fost reținut preț de 24 de ore, urmând a fi adus în fața autorităților cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Din fericire pentru autorități, întregul incident a fost surprins de o cameră de filmat din apropiere.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

CITEȘTE ȘI

Strada limitatoarelor e în București, în Sectorul 5. Pe Dărniciei au fost montate 8 speed bumpere în 400 de metri

Pieton lovit de tramvai pe Bd. Iancu de Hunedoara din București. Linia 10, afectată

Un șofer grăbit care a parcat pe un trotuar din București a fost deranjat că un pieton i-a atins mașina: „Îmi cer scuze că nu mă asigur, ca pieton, pe trotuar”

Cookies