Un tânăr de 24 de ani a dispărut din Sectorul 2. Poliția Capitalei cere ajutorul bucureștenilor

14 oct. 2022
3144 Afișari
Un tânăr de 24 de ani a dispărut din Sectorul 2. Poliția Capitalei cere ajutorul bucureștenilor
Un tânăr de 24 de ani a dispărut din Sectorul 2. Poliția Capitalei cere ajutorul bucureștenilor / Sursă foto: Agerpres

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București le cere ajutorul bucureștenilor pentru găsirea unui tânăr în vârstă de 24 de ani ce a dispărut la începutul acestei luni din Sectorul 2.

Un tânăr de 24 de ani a dispărut din Sectorul 2

Poliția Capitalei a fost sesizată la începutul lunii octombrie în legătură cu dispariția unui tânăr din București. Acesta a dispărut în data de 7 octombrie 2022. Tânărul a plecat de la o adresă din Sectorul 2 și nu a mai revenit nici până la această dată.

Astfel că, polițiștii cer ajutorul bucureștenilor pentru depistarea acestuia. Potrivit informațiilor oficiale transmise de Poliția Capitalei, persoana dispărută se numește Prună Ionuț Florentin și are vârsta de 24 de ani.

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a transmis următoarele semnalmente ale bărbatului dispărut. Iată care sunt acestea:

  • Înălțimea: 1,60 m,
  • Greutatea: 60 de kg,
  • Fața ovală, ochii verzi, părul blond, bărbie ascuțită.

Poliția Capitalei cere ajutorul bucureștenilor

Persoanele ce l-au văzut pe bărbat sau care pot să ofere detalii despre locul în care ar putea fi găsit acesta, sunt rugate să anunțe poliția Capitalei, printr-un apel la numărul unic de urgență 112.

La momentul dispariției sale, tânărul era îmbrăcat cu o pereche de pantaloni negri de trening, un tricou negru și o pereche de adidași neagră.

De asemenea, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a pus la dispoziție următoare poză a persoanei dispărute:

Tânăr 24 de ani dispărut București
Tânăr 24 de ani dispărut București / Sursă foto: DGPMB

În data de 30 septembrie 2022, Poliția Capitalei a făcut un alt apel și cerea ajutorul cetățenilor. De data aceasta este vorba despre o femeie în vârstă de 72 de ani. Aceasta a plecat de la domiciliul aflat în Sectorul 2 și nu s-a mai întors acasă.

Din nefericire, trupul fără viață al acesteia a fost găsit miercuri noapte într-un câmp de lângă localitatea Popești-Leordeni.

Polițiștii au informat că în urma verificărilor nu au fost observate urme de violență. În urma necropsiei s-a stabilit că moartea persoanei nu a fost una violentă.

Cookies