Un tânăr de 20 ani, student în Capitală, a dispărut fără urmă de 5 zile. Mesajul disperat al mamei

de:
22 oct. 2013
1 Afișari
Un tânăr de 20 ani, student în Capitală, a dispărut fără urmă de 5 zile. Mesajul disperat al mamei

Era cazat intr-un camin din Grozavesti, in Capitala, dar de trei saptamani, de cand venise la studii, nu s-a acomodat cu agitatia si stresul, povestesc apropiatii lui, informează știrileprotv.ro.

A lasat in urma cateva randuri pe o foaie de hartie: „Imi pare rau pentru toate, sunt cu nervii la pamant”, a scris el. Cum tanarul era foarte credincios, parintii lui spera sa fie la o manastire, pentru ca i-a marturisit la un moment dat prietenei lui ca vrea sa se calugareasca.
„Catalin, daca ai ales calea asta, mami, noi nu avem nimic impotriva, noi nu te impiedicam cu nimic absolut, decat sa stim ca esti in viata…”

Catalin este din Gaesti, Dambovita. A terminat liceul ca sef de promotie si a devenit student al facultatii de matematica, la universitatea Bucuresti. Ultima data a vorbit la telefon, miercuri seara, cu tatal sau.
„Ne gandim la ce e mai rau. Ne gandim ca a facut ceva rau, foarte credincios, mai credincios de atat nu stiu cat ar putea altul sa mai fie”, spune Maria Ene, mama studentului disparut.

Cum tanarul n-a mai raspuns la telefon, fratele lui a mers in Capitala sa vada ce-i cu el. A descoperit un mesaj tulburator, lasat de Catalin intr-un caiet. Acolo tanarul scria ca a ajuns la capatul puterilor, ca nu mai poate invata, si ca este dezamagit de ceea ce vede in jur.

Politia Capitalei solicita sprijinul cetatenilor pentru a gasi tanarul disparut.

Tânărul dispărut se numeşte ENE CĂTĂLIN-IONUŢ, este în vârstă de 20 de ani şi are următoarele semnalmente:

Înălţime 1,80 m, greutate 70 kg, ten deschis, ochi albaştri, faţă ovală, păr şaten tuns scurt.

La data dispariţiei era îmbrăcat cu blugi albaştri, geacă de fâş de culoare neagră, pantofi sport deschişi mărimea 45.

Cei care l-au văzut sau pot oferi detalii cu privire la tânărul dispărut, sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112.

 

Cookies