Un tânăr de 19 ani a furat un telefon de pe o masă din fast food

de:
24 iun. 2015
2 afișări
Un tânăr de 19 ani a furat un telefon de pe o masă din fast food

În ziua de marţi, 23 iunie a.c., poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Muncipiului Bucureşti au prins în flagrant un tânăr în vârstă de 19 ani, imediat după ce acesta a sustras un telefon mobil de pe masa unui fast food din sectorul 2, informează Poliţia printr-un comunicat de presă.

În jurul orei 16.20, agenţii de siguranţă publică din cadrul Secţiei 7, acţionând pentru prevenirea şi combaterea faptelor de natură penală, au observat un tânăr care, prin comportamentul afişat le-a atras atenţia.

Astfel, acesta a fost observat cum, la scurt timp a pătruns într-un local tip fast food, de unde, profitând de neatenţia părţii vătămate, a sustras de pe o masă un telefon mobil şi a părăsit în grabă incinta.

Imediat s-a procedat la prinderea şi imobilizarea bănuitului, asupra acestuia fiind găsit telefonul sustras, fapt pentru care a fost condus la sediul secţiei de poliţie.

Prejudiciul cauzat prin comiterea infracţiunii a fost recuperat în totalitate, telefonul mobil fiind predat persoanei in drept.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Cookies