Știri București

Un tânăr de 18 ani a fost găsit spânzurat în spatele unui mall din București. Era dat dispărut de acasă de trei zile

Un tânăr de 18 ani a fost găsit spânzurat în spatele unui mall din București. Din primele informații,se pare că acesta era dat dispărut de acasă de trei zile.

Un tânăr de 18 ani a fost găsit spânzurat în spatele unui mall din București în urma unui apel la 112.

Conform Antena3, tânărul de 18 ani, student, fusese dat dispărut de acasă încă de acum trei zile de bunicul său.

La fața locului au ajuns mai mulți polițiști și ofițerii Serviciului Omoruri din subordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul București. Aceștia fac cercetări pentru a stabili dacă este o moarte suspectă sau este vorba despre o sinucidere.

Un tânăr de 18 ani a fost găsit spânzurat în spatele unui mall din București, din zona Vitan

La mallul din București unde a fost găsit tânărul spănzurat au ajuns și bunicii acestuia, care au recunoscut imediat trupul acestuia.

Reprezentanții ISU București Ilfov au declarat pentru Știrile Pro Tv că tânărul a fost găsit în zona Vitan.

O tânără de 21 de ani a plecat marți, 27 iulie, de acasă și nu s-a mai întors

Poliţia Capitalei a lansat pe 28 iulie un apel prin care anunță că cere sprijin în vederea depistării unei tinere care, la data de 27 iulie  a plecat de la domiciliul său din Sectorul 3 şi nu a mai revenit.

Beatrice Andreea a plecat de acasă marți, anunță Poliția Capitalei

Potrivit Poliției, persoana dispărută se numeşte GHEORGHE BEATRICE-ANDREEA, are vârsta de 21 de ani şi are următoarele semnalmente: Înălţime 170 cm, greutate 80 kg, față rotundă, ochi căprui, păr negru, drept.

La data dispariţiei purta maiou negru, colanți negri, adidași negri și a dispărut din Sectorul 3.

La începutul lunii iulie, Alexandru Şonea, președintele Senatului Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară a fost găsit mort în incinta facultății. Trupul neînsuflețit al acestuia a fost găsit chiar în biroul său.

Surse apropiate anchetei spuneau, atunci, că președintele Senatului Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti, Prof. univ. dr. Alexandru Șonea, ar fi fost găsit spânzurat.

Știre în curs de actualizare


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button