Un tânăr de 17 ani se află în comă profundă la un spital din București, după o partidă de fotbal cu prietenii. Poarta s-a rupt și a căzut peste el

15 mai 2023
934 Afișari
Un tânăr de 17 ani se află în comă profundă la un spital din București, după o partidă de fotbal cu prietenii. Poarta s-a rupt și a căzut peste el
Un tânăr de 17 ani se află în comă profundă la un spital din București, după o partidă de fotbal cu prietenii. Poarta s-a rupt și a căzut peste el. Imagine simbol: Unsplash

Un tânăr în vârstă de 17 ani a fost transportat la Spitalul „Bagdasar – Arseni” din București, în stare gravă, după ce s-a jucat fotbal alături de prietenii săi.

Băiatul este în comă profundă

Un băiat din Teleorman a fost grav rănit în timpul unui meci de fotbal alături de prietenii săi. Tânărul de 17 ani se află acum la Spitalul „Bagdasar – Arseni” din Capitală, în comă profundă, potrivit adevărul.ro.

Băiatul se juca fotbal împreună cu prietenii săi, pe terenul din comuna Segarcea Vale, când s-a urcat pe bara porții terenului de fotbal. Ulterior, tânărul a căzut cu aceasta și s-a rănit grav.

După incident, tânărul a fost transportat în stare gravă la un spital din Alexandria.

Polițiștii au fost sesizați prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, de către un cetățean, cu privire la faptul că, pe terenul de fotbal din comuna Segarcea Vale, ar fi căzut un copil.

În baza sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției nr. 8 Poliție Rurală Lunca, constatând că cele sesizate se confirmă, în sensul că, un tânăr de 17 ani, din comuna Segarcea Vale, județul Teleorman, în timp ce se afla pe terenul sintetic de fotbal, din comună, s-ar fi urcat pe bara transversală a porții de fotbal, în împrejurări care vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi căzut cu aceasta.”, informează IPJ Teleorman.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea tânărului, fiind transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, precizează IPJ Teleorman.

Te-ar putea interesa și:

Cookies