ARHIVA B365

Un tânăr de 16 ani, fără permis, prins la volan

Tânărul, în vârstă de 16 ani, a fost oprit pe strada Nicolae Caranfil, din sectorul 1, de către poliţiştii Brigăzii Rutiere. Minorul conducea un autoturism marca Daewoo Espero, fără să aibă permis de conducere. Atât în cazul minorului, cât şi în cele ale celorlalţi patru tineri prinşi la volan sub influenţa alcoolului, s-a întocmit dosar de cercetare, care va fi înaintat spre soluţionare Biroului Cercetări Infracţiuni Rutiere din cadrul Brigăzii Rutiere.

Sâmbătă după-amiază, fratele unei tinere a sunat disperat la Poliţia Capitalei, susţinând că sora lui a fost răpită de patru bărbaţi. Potrivit apelului, în urma scandalului, care a avut loc la un salon de înfrumuseţare de pe strada Anton Bacalbaşa,  din sectorul 4, o tânără a fost luată cu forţa de către patru bărbaţi şi urcată într-o maşină. Potrivit celor doi martori, care se aflau la locul incidentului, bărbaţii au intrat în salonul de înfrumuseţare, pentru că fata nu mai voia să continue relaţia de prietenie pe care o avusese cu unul dintre ei. Chiar dacă tânăra a încercat să fugă pe fereastră, aceasta a fost prinsă şi urcată în maşină. În scandalul declanşat ,cei patru bărbaţi au spart parbrizul unui autoturism de lux, maşină care aparţine fiului patroanei salonului. Mai târziu, femeia a fost găsită la ea acasă, dar a refuzat să colaboreze cu poliţiştii. Cercetările sunt continuate de Secţia 26 Poliţie sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, conform plângerii formulate de către proprietarul autoturismului, şi, de asemenea, în baza declaraţiilor furnizate de către martori, poliţia s-a autosesizat şi efectuează cercetări pentru lipsire de libertate şi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Tot pe 21 mai, în jurul orei 23.00, poliţiştii din cadrul Brigăzii Rutiere l-au oprit în trafic, pe Calea Şerban Vodă, din sectorul 4, pe un tânăr în vârstă de 26 de ani, care conducea un autoturism marca Mercedes. În urma verificărilor, agenţii au descoperit că autoturismul figurează ca fiind urmărit, iar acesta a fost predat Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Secţiei 8 Poliţie, pentru continuarea şi definitivarea cercetărilor.

Sâmbătă, poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor – Poliţia Sectorului 6, au prins-o pe o tânără, în vârstă de 33 de ani, care vindea, într-un târg din sectorul 6, CD-uri contrafăcute, imprimate cu muzică în format MP3. Toate CD-urile, in valoare de 53.953 lei, au fost luate de către organele de poliţie pentru continuarea cercetărilor privind protectia drepturilor de autor şi a drepturilor conexe.

Citeşte şi: Sex pe bani în poarta Academiei de Poliţie VEZI VIDEO


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button