Un tânăr care se plimba cu bicicleta prin București și pipăia femei din mers a fost arestat

15 iul. 2021
515 Afișari
Un tânăr care se plimba cu bicicleta prin București și pipăia femei din mers a fost arestat
Un tânăr care se plimba cu bicicleta prin București și pipăia femei din mers

Un tânăr care se plimba cu bicicleta prin București și pipăia femei din mers a fost arestat de polițiștii de la Secția 1, urmând să fie cercetat în continuare sub control judiciar.

Polițiștii bucureșteni au arestat pe 13 iulie un tânăr care se plimba cu bicicleta prin București și pipăia femei din mers. Agresorul, în vârstă de 25 de ani, se plimba, conform oamenilor legii, pe bicicletă și pălmuia femei, din mers, în zonele intime.

Conform unui comunicat al Poliției Capitalei, cercetările în acest caz au fost începute după ce în cursul lunii iulie oamenii legii au fost sesizați de mai multe tinere cu privire la faptele agresorului.

Un tânăr care se plimba cu bicicleta prin București și pipăia femei din mers a fost arestat.Cel puțin trei victime

În fapt, în urma cercetărilor, s-a demonstrat că bărbatul a agresat o primă femeie de 24 de ani în seara zilei de 8 iulie, atunci când, în jurul orei 20:30, pe o stradă din sectorul 1, în apropierea unei stații de autobuz, acesta, aflându-se pe bicicletă, ar fi lovit-o cu palma peste o zonă intimă, în mod intenționat și împotriva voinței sale.

O a doua faptă a fost comisă în seara zilei următoare, tot în Sectorul 1, o altă tânără, în vârstă de 23 ani, care se deplasa pe un bulevard a fost agresată în același mod de cțtre bărbatul pe bicicletă.

Peste alte două zile, pe 11 iulie, de această dată la ora prânzului, agresorul a avut o altă victimă, tot pe o stradă din Sectorul 1. Conform anchetei, acesta s-a apropiat de ea și în mod intenționat și împotriva voinței sale, ar fi lovit-o cu palma.

Bărbatul a fost reținut pe o perioadă de 24 de ore, ulterior față de acesta fiind dispusă măsura controlului judiciar.

În acest caz, cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Secției 1 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii a trei infractiuni de agresiune sexuală.

Poliția Capitalei precizează că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Cookies