ARHIVA B365

Un tânăr care a tâlhărit mai mulţi copii a fost prins de poliţişti

Tânărul fusese identificat ca fiind principalul suspect în cazul a două tâlhării comise asupra unor minori, în prima parte a lunii ianuarie a acestui an.

Întrucât la momentul comiterii faptelor acesta nu a putut fi găsit, semnalmentele şi datele sale de identitate au fost furnizate tuturor echipajelor de poliţie, cu menţiunea de a fi condus la cea mai apropiată secţie de poliţie în cazul depistării. Astfel, duminică dimineaţă, în jurul orei 06.00, tânărul a fost depistat pe raza Sectorului 6 de către un echipaj format din agenţi de siguranţă publică, fiind condus la sediul secţiei de poliţie.

Pe 9 ianuarie, suspectul l-a ameninţat pe un copil de 14 ani, căruia i-a luat banii pe care îi avea asupra sa. În cursul aceleiaşi zile, el a comis o faptă similară asupra unui alt minor de aceeaşi vârstă.

În prezent, judiciariştii bucureşteni desfăşoară cercetări şi în alte patru cauze penale în care s-a dispus începerea urmăririi penale faţă de cel în cauză, pentru săvârşirea, prin acelaşi mod de operare, a mai multor fapte de tâlhărie şi şantaj.

Cercetările sunt continuate cu suspectul în stare de reţinere, acesta urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button