Un tânăr care a furat dintr-o instituţie publică a fost prins de poliţişti

de:
13 mart. 2013
1 Afișari
Un tânăr care a furat dintr-o instituţie publică a fost prins de poliţişti

Pe 11 februarie , un reprezentant al instituţiei a reclamat faptul că persoane necunoscute ar fi sustras mai multe telefoane mobile şi laptopuri din două birouri aflate la etajul 2 al edificiului. Poliţiştii bucureşteni s-au deplasat la adresa în cauză şi au efectuat cercetarea la faţa locului, constatând că în imobil s-a pătruns prin forţarea grilajului unei ferestre de la parter, fereastra fiind închisă, dar neasigurată.

Deşi la acea dată, judiciariştii bucureşteni nu au identificat martori oculari, camere de supraveghere video sau alte persoane care să poată oferi informaţii despre împrejurările în care s-a produs acest eveniment, ieri, 12 martie, Poliţia Capitalei şi Direcţia de Operaţiuni Speciale a I.G.P.R. au reuşit găsirea şi prinderea principalului suspect de comiterea furturilor.

Poliţiştii Capitalei au stabilit, în urma investigaţilor efectuate, că, în perioada 04 – 07 februarie, suspectul a pătruns prin efracţie în imobil, în timpul nopţii, şi profitând de faptul că uşile celor două birouri nu erau încuiate, a furat mai multe bunuri în valoare totală de peste 38.000 de lei.

Poliţiştii bucureşteni au reuşit, pe lângă identificarea şi prinderea suspectului, recuperarea unor bunuri dintre cele sustrase, care au fost predate părţii vătămate.

Cercetările sunt continuate de Poliţia Capitalei, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu suspectul în stare de reţinere, acesta urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Cookies