Un tânăr arestat a evadat dintr-o secție de Poliție din București. Era încătușat când a fugit pe geam

11 apr. 2022
1711 Afișari
Un tânăr arestat a evadat dintr-o secție de Poliție din București. Era încătușat când a fugit pe geam
Un tânăr arestat a evadat dintr-o secție de Poliție din București. Era încătușat când a fugit pe geam | Foto simbol. Sursa: Unsplash

Un tânăr de 19 ani aflat, care se afla în arest, a evadat dintr-un birou al Secției 15 de Poliție din București, unde era pentru audieri. A reușit să o zbughească pe geam, deși avea mâinile încătușate.

A fost găsit, o oră mai târziu, de polițiștii Secției 16, anunță Poliția Capitalei, printr-un comunicat:

La data de 11.04.2022, în jurul orei 11.30, un tânăr de 19 ani, arestat preventiv, a evadat dintr-un birou al Secției 15 Poliție, prin escaladarea unui geam, în timp ce se afla la audieri, într-o cauză de furt calificat, împreună cu apărătorul său. (…) La scurt timp, după aproximativ o oră, acesta a fost depistat de către polițiști din cadrul Secției 16. Se efectuează cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evadare.

Pe lângă „aspectul săvârșirii infracțiunii de evadare” de către tânăr, mai e acum în desfășurare și o anchetă internă, care vizează  modul în care polițiștii și-au îndeplinit atribuțiile în acest caz.

Știre în curs de actualizare

 

Cookies