Un tânăr a tras cu un pistol airsoft în geamurile unui apartament din Chiajna. Locatara a anunțat poliția, iar acum este cercetat penal

07 nov. 2023
268 Afișari
Un tânăr a tras cu un pistol airsoft în geamurile unui apartament din Chiajna. Locatara a anunțat poliția, iar acum este cercetat penal
Un tânăr a tras cu un pistol airsoft în geamurile unui apartament din Chiajna. Locatara a anunțat poliția, iar acum este cercetat penal | Foto simbol: Inquam Photos / Cosmin Enache

O femeie din localitatea Chiajna, județul Ilfov, a sesizat Poliția cu privire la un tânăr care a tras de mai multe ori cu un pistol airsoft în geamurile apartamentului său.

Cercetat penal după ce a tras cu un pistol airsoft în geamul unui apartament

Polițiștii din Ilfov au fost sesizați, în noaptea de sâmbătă spre duminică (4-5 noiembrie), prin apel la 112, de către o femeie, că persoane necunoscute au provocat distrugeri în zona ferestrei balconului apartamentului ei, în llocalitatea Chiajna, transmite Antena3.ro.

Din primele verificări s-a constatat că folia exterioară a unei ferestre termopan, de la apartamentul celei care a sesizat Poliția, prezintă mai multe găuri, care ar fi putut să fie produse prin folosirea unei arme neletale.

Totodată, polițiștii au prins un bărbat, în vârstă de 28 de ani, acesta fiind bănuit de comiterea faptelor, precum și arma neletală, de tip airsoft, care a provocat distrugerea foliei exterioare a ferestrei termopan.

IPJ Ilfov transmite că un dosar penal s-a deschis pe numele bărbatului, iar cercetările sunt continuate:

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uz de armă neletală.

O femeie a fost incendiată în scara unui bloc din Sectorul 6

O femeie din Sectorul 6 a fost incendiată de nepotul său în scara blocului în care locuia. Din nefericire, femeia nu a mai putut să fie salvată de medici.

Femeia a declarat de mai multe ori că se simte amenințată de bărbatul care îi era vecin. Victima a făcut mai multe plângeri în trecut la adresa acestuia, însă Poliția au înregistrat plângerea ca petiție.

Potrivit Antena3.ro, femeia s-ar fi întâlnit cu bărbatul pe scara blocului, iar acesta a aruncat benzină pe ea, dându-i foc. Individul a fugit de la fața locului și, ulterior, a fost identificat și prins. Camerele de supraveghere au surprins întregul moment.

Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies