ARHIVA B365

Un tânăr a jefuit o casă de pariuri sportive din Capitală

Procurorii bucureşteni au propus Judecătoriei Sectorului 3 arestarea preventivă a celui suspectat de tâlhărirea unei case pariuri din Capitală, de unde a luat aproape şase mii de lei, prin violenţe fizice, se arată într-un comunicat emis de Poliţia Capitalei, scrie cancan.ro.

 În 16 septembrie, Secţia 12 Poliţie a fost sesizată prin 112 că pe o stradă din sectorul 3 o femeie a fost victima unei infracţiuni de tâlhărie. Poliţiştii s-au deplasat împreună cu ofiţeri de la Investigaţii Criminale şi au identificat-o pe partea vătămată, în vârstă de 23 de ani.

Din declaraţia victimei dată la acel moment, mai arată anchetatorii, a reieşit că în aceeaşi zi, în jurul orei 23.45, în timp ce se afla în incinta unei case de pariuri sportive, o persoana necunoscută, având faţa acoperită parţial cu o eşarfă şi gluga unui hanorac trasă pe cap, a pătruns în interior. Aceasta a escaladat tejgheaua în spatele căreia se afla victima, a lovit-o în zona feţei, şi, dintr-un seif cu uşa închisă, dar cu cheia în broască, a sustras suma de aproximativ 5.500 de lei.

În urma cercetărilor, astăzi, cu ocazia efectuării a două percheziţii domiciliare, poliţiştii l-au identificat pe autorul tâlhăriei, care a fost reţinut.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button