ARHIVA B365

Un tânăr a încercat să treacă ilegal Vama Nădlac ascuns sub o mochetă

„Pe 24 august 2015, în jurul orei 1.40, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac s-a prezentat pentru a ieşi din ţară cetăţeanul român Ion L., de 46 de ani, din judeţul Gorj, conducând un Peugeot tip Boxer, înmatriculat în Bulgaria. Cu ocazia controlului specific, poliţiştii de frontieră arădeni au descoperit, în compartimentul marfă al maşinii, ascunsă sub o mochetă, o persoană de sex masculin, motiv pentru care au demarat cercetările. Astfel, s-a stabilit că persoana ascunsă este cetăţeanul român Ovidiu C., de 28 de ani, din judeţul Gorj”, au precizat reprezentanţii Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Arad, potrivit aradon.ro.

Bărbatul a spus că a recurs la acest gest pentru că avea cartea de identitate expirată şi nu avea bani pentru un act nou.

Poliţiştii de frontieră i-au întocmit lui Ovidiu C. acte de urmărire penală pentru infracţiunea de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, iar şoferului, de complicitate la tentativa de tecere ilegală a frontierei de stat.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button