Un tânăr a furat un videoproiector dintr-un teatru din București. Polițiștii l-au prins, acum se proiectează pedeapsa

04 iul. 2022
390 afișări
Un tânăr a furat un videoproiector dintr-un teatru din București. Polițiștii l-au prins, acum se proiectează pedeapsa

Un tânăr de 26 de ani din Capitală a fost arestat preventiv de către polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București după ce a furat un videoproiector dintr-un teatru.

Videoproiector furat de la un teatru din București

În data de 23 iunie 2022, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a fost înștiințată, printr-un apel la 112, de către un reprezentat al unui teatru din Sectorul 1, cu privire la faptul că o persoană a furat un videoproiector. Furtul a fost comis la aceeași dată.

Ulterior acestei sesizări, polițiștii din cadrul Secției 1 au mers la fața locului pentru a începe investigațiile în cauză. Astfel că, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 a fost deschis un dosar penal.

La mai mult de o săptămâna, în data de 2 iulie 2022, polițiștii Secției 1 ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au observat un bărbat ale cărui semnalmente corespundeau cu cele al persoanei bănuite de respectivul furt. Acesta a fost găsit de către polițiști în zona Piața Universității din București, în jurul orei 07:00.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Bărbatul are vârsta de 26 de ani și este domiciliat în Sectorul 5. Acesta a fost condus la sediul secției de către polițiștii ce l-au observat, pentru continuarea cercetărilor.

Odată prins, bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore. Față de acesta autoritățile au dispus efectuarea în continuarea a urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Ulterior arestării, în data de 3 iulie, respectivul bărbat a fost prezentat instanței de judecată. Instanța a decis ca față de acesta să fie dispusă măsura arestului preventiv, pentru o perioadă de 30 de zile.

Prejudiciul creat de acesta, ce se ridică la suma de 32.000 de lei, a fost recuperat de către autorități.

La acest moment cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 1 și de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Cookies