Un tânăr a fost găsit mort, seara trecută, în Orășelul Copiilor din Sectorul 4. Acesta ar fi un cetățean străin care trăia pe străzi

09 sept. 2023
2182 Afișari
Un tânăr a fost găsit mort, seara trecută, în Orășelul Copiilor din Sectorul 4. Acesta ar fi un cetățean străin care trăia pe străzi
Un tânăr a fost găsit mort, seara trecută, în Orășelul Copiilor din Sectorul 4. Acesta ar fi un cetățean străin care trăia pe străzi | Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Seara trecută a fost făcută o descoperire macabră într-un parc din Sectorul 4 al Capitalei. Un tânăr în vârstă de 25 de ani a fost găsit mort într-o clădire abandonată din Orășelul Copiilor.

Un tânăr a fost găsit mort în Orășelul Copiilor din Sectorul 4

Potrivit ObservatorNews.ro, bărbatul care a murit seara trecută (8 septembrie) ar fi un cetățean străin. Acesta trăia de ceva timp pe străzile din București și obișnuia să consume substanțe interzise.

Autoritățile au fost alertate în jurul orei 21:00, iar câteva minute mai târziu în zona respectivă au ajuns polițiști și criminaliști.

Urmează ca medicii legiști să stabilească cauza exactă a decesului.

O femeie a fost lovită pe o trecere de pietoni de pe Calea Ferentari, seara trecută

În seara zilei de 8 septembrie, un accicdent a avut loc pe Calea Ferentari. O femeie a fost lovită de o mașină pe trecerea de pietoni. Un martor, membru al comunității „Infotrafic București și Ilfov”, a transmis ce s-a întâmplat la fața locului:

Tramvaie și trafic blocat pe Calea Ferentari, aproape de Kaufland Ferentari. Un șofer a lovit o doamnă în vârstă pe trecerea de pietoni.

Din cauza accidentului care s-a produs, trei linii STB au fost blocate în zona Calea Ferentari. STB a anunțat că, vreme de 70 de minute, liniile 11, 12 si 23 au fost blocate în zona stației Cibinului, pe sensul spre Calea Rahovei, iar tramvaiele au circulat deviat.

Liniile 11, 12 si 23 – blocate pe Calea Ferentari, in zona statiei Cibinului, pe sensul spre Calea Rahovei. Cauza: eveniment de circulatie terti. Tramvaiele circula deviat.

Liniile 11, 12 si 23 functioneaza normal pe Calea Ferentari, pe sensul spre Calea Rahovei. Blocare si deviere: 70 de minute (20:45-21:55).

În secțiunea de comentarii, un martor a transmis că femeia implicată în accident este bine, doar animalul său de companie a avut de suferit:

Din cate am inteles i-a lovit cainele mai mult, pe ea doar a atins-o la picior si a cazut. Sper ca e bine.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies