Un tânăr a făcut peste 1.000 de euro furând lănţişoare de aur de la mai multe femei de 70 de ani

de:
13 sept. 2012
0 afișări
Un tânăr a făcut peste 1.000 de euro furând lănţişoare de aur de la mai multe femei de 70 de ani

Astfel, pe 30 aprilie, i-a smuls lui N. N. în vârstă de 78 de ani, de lanţul din aur de la gât, în timp ce se deplasa pe str. Baba Novac din sectorul 3, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 400 lei.

Pe 16 aprilie i-a smuls lui B. E. de 57 de ani, lanţul din aur de la gât, în timp ce se afla pe str. Intr. Sectorului din sectorul 3, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 650 lei.

Pe 14 mai prin smulgere, a deposedat-o pe R. J. în vârstă de 74 de ani, de un lanţ din aur de la gât, după ce aceasta a coborât dintr-un mijloc de transport în comun şi se deplasa pe str. Dristorului, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 1.500 lei.

Peste 10 zile, acţionat din nou. Pe 24 mai, prin smulgere, a deposedat-o pe I. I. de 70 de ani, de un lănţişor din aur, în timp ce se afla pe str. Nicolae Sebe din sectorul 3, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 1.400 lei.

Apoi, pe 28 mai, prin aceeaşi metodă, a deposedat-o pe C. A. de 54 de ani, de un cercel din aur de la ureche, în timp ce se afla pe scările de la intrarea într-un imobil aflat pe str. Soldat Petre Tina din sectorul 3, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 1.000 lei.

Cercetările sunt continuate de Secţia 12 Poliţie pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a lui M. P., cu acesta în stare de arest preventiv în alte cauze, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie şi pentru identificarea tuturor autorilor care au participat la comiterea faptelor.

Cookies