Un tânăr a derapat cu mașina și a dărâmat un stâlp, azi-noapte, în București. Polițiștii l-au testat cu aparatul drugtest, iar rezultatul a fost pozitiv

28 ian. 2023
367 Afișari
Un tânăr a derapat cu mașina și a dărâmat un stâlp, azi-noapte, în București. Polițiștii l-au testat cu aparatul drugtest, iar rezultatul a fost pozitiv
Un tânăr a derapat cu mașina și a dărâmat un stâlp, azi-noapte, în București. Polițiștii l-au testat cu aparatul drugtest, iar rezultatul a fost pozitiv. Sursa foto: Captură observatornews.ro

Un tânăr din București nu a ținut cont nici de stratul de zăpadă care acoperea carosabilul, nici că nu ar fi trebuit să se urce la volan drogat: a accelerat cât de mult a putut, a derapat cu mașina și a dărâmat un stâlp.

În urma testării cu aparatul drugtest, polițiștii au descoperit că șoferul consumase un cocktail de substanțe interzise.

Un tânăr a derapat cu mașina și a dărâmat un stâlp, azi-noapte, în București

Vineri noapte a început să ningă strașnic în București, iar majoritatea șoferilor au condus cu o viteză cât mai redusă, pentru a preveni riscul de accidente.

Cu toate acestea, zeci de accidente s-au petrecut noaptea trecută în Capitală. Străzile au stat multe ore acoperite cu zăpadă. Mai mulți șoferi au declarat pentru observatornews.ro că, utilajele de deszăpezire mai mult au stat pe dreapta decât să-și facă treaba.

Nu toți șoferii au ținut cont de condițiile meteo. Un tânăr în vârstă de 26 de ani s-a urcat drogat la volan, a accelerat și nu a ținut cont de zăpada de pe șosea. În final, a dărâmat un stâlp de iluminat din București.

„Aveam 75 km/h, peste limită. Am mers puţin mai tare, nu foarte tare. Undeva la trecerea de pietoni am pierdut controlul şi am derapat. Am încercat să o redresez. Nu am putut să îi fac absolut nimic”, a declarat șoferul vinovat, conform observatornews.ro.

Polițiștii nu l-au crezut pe cuvânt și au decis să-l testeze cu aparatul drogtest. În urma acestui test, oamenii legii au descoperit că tânărul consumase un cocktail de substanțe interzise.

Străzile din București, acoperite de zăpadă

Pe străzi erau utilaje de deszăpezire, dar unele stăteau pe loc. Șoferii s-au deplasat cu greu pe șoselele din București.

După ce, vineri dimineață, mai mulți șoferi s-au plâns că autoritățile (iar) au fost surprinse de iarna târzie și nu au intervenit, Primăria Capitalei a declarat, la prânz, că sunt pregătite să intervină 106 utilaje. Mai apoi, după-amiază, municipalitatea a declarat că sunt pregătite să intervină aproapte 500 de utilaje de deszăpezire, în noaptea ce tocmai a trecut. Dar situația nu a stat chiar așa.

Seara trecută, un alt șofer a pierdut controlul volanului în Sectorul 1 al Capitalei și s-a oprit cu mașina într-un copac. Cu 30 de minute înainte de acest incident, în același loc, un alt conducător auto a derapat și a intat în stâlpii de protecție de lângă trotuar.

Ninsorile din Capitală vor continua până la sfârșitul săptămânii, spun meteorologii.

Cookies