Un tâlhar ucrainean a fost prins cu ajutorul bucureştenilor, după ce a furat un lănţişor FOTO

de:
14 dec. 2015
0 Afișari
Un tâlhar ucrainean a fost prins cu ajutorul bucureştenilor, după ce a furat un lănţişor FOTO

Poliţia Capitalei anunţă că, duminică, a prins un tânăr în vârstă de 18 ani, bănuit de săvârşirea unei infracţiuni de tâlhărie.

La data de 27 august a.c., poliţiştii Secţiei 4 au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe o stradă din sectorul 1, un tânăr necunoscut i-a sustras de la gât un lănţişor, după care a fugit.

La data de 3 noiembrie Poliţia Capitalei a solicitat sprijin de la persoanele care au cunoştinţă despre tânărul surprins în imagini, la scurt timp după comiterea infracţiunii de tâlhărie, pe strada Sevastopol, sectorul 1, imagini obţinute în urma investigaţiilor efectuate.

Astfel, la data de 16 noiembrie a.c., a fost primită de la cetăţeni, prin intermediul mass-media, o informaţie cu privire la posibila identitate a tânărului – pseudonim al celui prezentat în imagini.

Cercetările au fost conduse în vederea valorificării acestei ipoteze, tânărul fiind identificat şi rezultând în urma activităţilor desfăşurate că cel în cauză este cetăţean străin, ucrainean, cu scurte şederi în România.

Duminică, 13 decembrie a.c., tânărul a fost depistat în momentul în care intenţiona să părăsească teritoriul României, fiind condus la sediul Secţiei 4 Poliţie, pentru audieri.

Cookies