Un student la Teologie care pipăia femeile din București, reținut de polițiști. Bărbatul și-a recunoscut faptele

04 ian. 2022
618 Afișari
Un student la Teologie care pipăia femeile din București, reținut de polițiști. Bărbatul și-a recunoscut faptele
Un student la Teologie care pipăia femeile din București, reținut de polițiști. Bărbatul și-a recunoscut faptele. Sursă foto: Captură/ Gândul.ro

Un student la Teologie, în vârstă de 25 de ani, care pipăia femeile și apoi fugea, a fost reținut de polițiștii din Capitală. Tânărul este angajat la o sală de jocuri de noroc și și-a recunoscut faptele.

Student la Teologie care pipăia femeile din București, reținut de polițiști. Bărbatul și-a recunoscut faptele în fața anchetatorilor și le-a declarat acestora că proceda în acest fel încă din toamna anului 2021, potrivit Gândul.ro.

Un student la Teologie care pipăia femeile din București, reținut de polițiști

Luni, 3 ianuarie 2022, polițiștii din cadrul Secției 26 au reținut un tânăr în vârstă de 25 de ani. Acesta era cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală.

Studentul la Teologie a fost reținut după ce, tot în aceeași zi (3 ianuarie), în jurul prânzului, prin apel la numărul unic pentru situații de urgență 112, o femeie în vârstă de 34 de ani i-a anunțat pe oamenii legii că în momentul în care se afla pe stradă, un bărbat pe care nu-l cunoștea, a atins-o, într-o zonă intimă, iar apoi a fugit.

În fața anchetatorilor, bărbatul și-a recunoscut faptele și a declarat că proceda în acest fel încă din toamna anului 2021, conform Gândul.ro.

Tânărul Andrei R. este student la Teologie și lucrează la o sală de jocuri de noroc în prezent.

Bărbatul și-a recunoscut faptele

El le-a spus anchetatorilor că prima victimă a fost o femeie, pe care a agresat-o lângă Universitatea Spiru Haret din București.

A doua victimă a celui reținut a fost o tânără, pe care a agresat-o pe Str. Oravița din Capitală.

Poliția Capitalei a transmis că bărbatul este cercetat și în alt dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală. La data de 17 noiembrie 2021, studentul la Teologie este suspectat că a agresat sexual o altă tânără, în vârstă de 25 de ani, tot pe raza Sectorului 4.

Aceste cauze au fost reunite și cercetările sunt continuate de polițiștii din cadrul Secției 26, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală, cu bărbatul în stare de reținere, a mai transmis Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.

Cookies