Un student din Bucureşti se promovează pe un panou publicitar LED, ca să-şi găsească loc de muncă

de:
11 iun. 2014
0 Afișari
Un student din Bucureşti se promovează pe un panou publicitar LED, ca să-şi găsească loc de muncă

Pentru a-şi găsi loc de muncă, Andrei Radu, un bucureştean de 22 de ani, a închiriat un panou publicitar din Piaţa Universității, unde şi-a postat fotografia şi site-ul personal, astfel încât posibilii angajatori să ajungă la el, ci nu viceversa, şi să vizualizeze un „Creative Resume”. Având ca motto sintagma „Being boring is a sin”, Andrei a făcut ceea ce niciun alt student român nu a făcut până acum, după cum subliniază.

După cum a povestit tânărul pentru B365.ro, anunţul a rulat timp de cinci ore la Universitate, vineri, 30 mai şi a fost făcut prin aplicatia mobile The Pole Society.

După cum precizează pe blogul personal, andreirca.blogspot.com, a decis să aleagă această metodă, deoarece termină facultatea vara aceasta şi este conştient că va intra în „cursa” pentru un loc de muncă alături de alte mii de absolvenţi.

„Până acum am fost abordat de cinci persoane, ba HR, ba seniori, cu câţiva am apucat să mă întâlnesc, cu alţii am întâlniri programate în perioada următoare.”, a completat Andrei, mulţumind celor care l-au ajutat în demersul său: Bogdan Savonea, Matei Psatta, Betty Gheorghiu şi Cristi Balan.

Tânărul de 22 de ani este interesat de joburi în domeniile tech, mobile, digital şi sales, fiind, în prezent, student la Facultatea de Inginerie în Limbi Straine din cadrul Universităţii Politehnica din Bucureşti.

Cookies