Un stol de trotinete a aterizat perfect pe un trotuar din București. Supărat, un bărbat întreabă pe internet: „Măi, care lași fiarele astea aici?”

18 aug. 2023
15157 afișări
Un stol de trotinete a aterizat perfect pe un trotuar din București. Supărat, un bărbat întreabă pe internet: „Măi, care lași fiarele astea aici?”
Un stol de trotinete a aterizat perfect pe un trotuar din București. Supărat, un bărbat întreabă pe internet: „Măi, care lași fiarele astea aici?”. Sursa foto: Facebook/ Ai parcat ca un bou Bucuresti

Nu este prima dată când un stol de trotinete aterizează perfect pe un trotuar din București și probabil că nici ultima. Supărat, un bărbat a fotografiat „mafia trotinetelor electrice” și a întrebat pe internet „cine a lăsat fiarele” acolo. Internauții i-au răspuns.

Un stol de trotinete a aterizat perfect pe un trotuar din București

Un bărbat din București s-a supărat din cauza unui stol de trotinete care a aterizat perfect pe un trotuar. Postarea a fost făcută pe grupul de Facebook „Ai parcat ca un bou București” și a stârnit reacții din partea celorlalți membrii ai comunității.

De curând, pe trotuarul respectiv au fost montați stâlpișori, astfel încât șoferii să nu mai parcheze acolo, iar pietonii să poată circula în siguranță, însă trotinele electrice reprezintă o problemă în continuare.

Mesajul sună cam așa:

Măi ordinarule care lași „fiarele” astea aici. Dacă ai văzut că s-au pus stâlpișori asta nu înseamnă că s-au montat ca parcare pentru mizeriile astea ci ca să fie trotuarul liber. Am scăpat de mașini pe trotuar acum am dat de astea..!!??

Câteva răspunsuri ale internauților

Postarea a fost publicată pe grup vineri, 18 august, la ora 13:58, iar internauții au reacționat imediat. Mesajul a strâns peste 40 de reacții și 18 comentarii, unele amuzante, altele realiste:

  • „Da, dar mașina parcată nu poți s-o arunci peste gard”;
    • „Sau în râul Dâmbovița, unde ajung majoritatea trotinetelor”.
  • „În mod normal ele sunt așezate de către angajați într-un mod cât mai estetic și astfel încât să nu deranjeze foarte mult dar utilizatorii sau unii dintre trecători cu IQ de maimuță (…) pur și simplu își varsă frustrarea pe aceste fiare și le lasă aiurea, le trântesc fără motiv sau le aruncă te miri pe unde.
    Aceste trotinete reprezintă o alternativă necesară pentru transport în zilele noastre în care traficul este mai tot timpul blocat.
    Nu putem da vina pe fiare pentru lipsa de educație a gherțoilor!”
  • „Sunt total pro transport alternativ (bicicletă, trotinetă, etc) dar mizeriile astea trebuie interzise. Orice ratat de habar n-are să meargă își închiriază o d-asta și merge cu 30 la oră printre oameni”.

Amintim că, anul trecut, au avut loc peste 1250 de accidente ușoare și grave de trotinete electrice, iar trendul este crescător, potrivit datelor prezentate de UNSAR la data de 7 august 2023, furnizate de către Inspectoratul General al Poliției Române.

Utilizarea trotinetelor electrice oferă mobilitate în trafic, însă nu este lipsită de riscuri. De aceea, mai ales dacă ne uităm la rata în creștere a accidentelor cu trotinete, este important să fim cât mai atenți în trafic, dar și să apelăm la soluții adecvate de protecție, precum polițele de asigurare, a declarat Alexandru Ciuncan, Președinte și Director General al UNSAR.

Cookies