ARHIVA B365

Doi şoferi vitezomani au rămas fără permis, după ce au condus cu viteză excesivă pe A3

Duminică, în jurul orei 14.30, poliţiştii rutieri din cadrul Biroului de Poliţie Autostrada A3 – Inspectoratul General al Poliţiei Române au depistat un bărbat care conducea un autoturism cu viteză excesivă. Șoferul, un bărbat de 30 de ani, din Cluj-Napoca, a fost înregistrat de aparatul radar, în zona km. 15 al autostrăzii A3 segmentul Turda-Borș, circulând cu viteza de 205 km/h.

Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 877,5 lei, iar poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile.

Tot duminică, în jurul orei 12.45, poliţiştii rutieri din cadrul Biroului de Poliţie Autostrada A3 – Inspectoratul General al Poliţiei Române au depistat un alt şofer care conducea un autoturism cu viteză excesivă.

Șoferul, un bărbat de 47 de ani, din București, a fost înregistrat de aparatul radar circulând cu viteza de 239 de km/h, în zona km. 21 al autostrăzii.

Conducătorul auto, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 877,5 lei, conform legislaţiei în vigoare.

De asemenea, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile.

„Depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele dintre principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice!”, avertizează Poliţia Română, într-un comunicat de presă remis B365.ro.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button