Un șofer STB a început să claxoneze femei în timpul programului de lucru, iar o bucureșteancă i-a atras atenția. Nervos, a vrut să coboare după ea

19 iul. 2023
13403 afișări
Un șofer STB a început să claxoneze femei în timpul programului de lucru, iar o bucureșteancă i-a atras atenția. Nervos, a vrut să coboare după ea
Un șofer STB a început să claxoneze femei în timpul programului de lucru, iar o bucureșteanca i-a atras atenția. Nervos, a vrut să coboare după ea. Sursa foto: Facebook/ Societatea de Transport București - STB SA

Un șofer STB a avut un comportament nedecvat în timpul programului de lucru, iar o bucureșteancă i-a atras atenția. Bărbatul, vizibil deranjat, a vrut să coboare din autobuz și să se certe cu femeia, însă mai avea călători de transportat.

„Mi se pare neprofesionist și de prost gust”

În timp ce se afla în autobuzul liniei 241, o bucureșteancă a observat că șoferul mijlocului de transport avea un comportament neadecvat. Acesta începuse să claxoneze femeile aflate pe stradă și se uita după ele, în timpul programului, când ar fi trebuit să fie atent la drum.

Potrivit regulamentului Societății de Transport București (STB), dedicat conducătorilor mijloacelor de transport, acestora le este interzis să săvârșească gesturi sau semne obscene, precum și să deranjeze ceilalți participanți la trafic:

j) să nu săvârșească acte sau gesturi obscene, să nu profereze injurii, să nu adreseze expresii
jignitoare sau vulgare celorlalți participanți la trafic sau utilizatorilor transportului public. Să
respecte regulile privind comportamentul adecvat în relație cu cetățenii, conform prevederilor
contractelor de delegare și procedurilor interne.”

Femeia, după ce a coborât din autobuz, i-a atras atența șoferului, spunându-i că nu este frumos să se comporte așa. Bărbatul, deranjat de remarca călătoarei, a deschis ușa mijlocului de transport și era cât pe ce să coboare la ea.

Întâmplarea a avut loc miercuri dimineață, în intervalul orar 09:30 – 09:50, în stația de autobuz din apropierea rondului Metro.

Bucureșteanca a simțit nevoia să se descarce și a povestit această experiență pe pagina de Facebook „Reclamații STB (fostul RATB) București”. Astfel, poate că STB va lua măsuri în privința șoferului respectiv.

Bună ziua !
Șoferul autobuzului 241 are un comportament inadecvat, claxonează toate femeile de pe stradă. Ați angajat și gigolo pe post de șofer?
Mi se pare neprofesionist și de foarte prost gust. Când am coborât, i-am spus că nu este ok să facă ast șpi a deschis ușa autobuzului cu intenția de a se da jos.
Totul s-a întâmplat în jur de ora 9:30 – 9:50 la stația de autobuz din apropierea rondului Metro (Auchan Berceni)” a povestit C. M.

Te-ar putea interesa și:

Cookies