Un șofer STB a fost surprins în timp ce se uita la filme pentru adulți la volan. Le-ar fi făcut avansuri mai multor minore și încerca să le ademenească cu bani

21 iun. 2023
621 afișări
Un șofer STB a fost surprins în timp ce se uita la filme pentru adulți la volan. Le-ar fi făcut avansuri mai multor minore și încerca să le ademenească cu bani
Un șofer STB a fost surprins în timp ce se uita la filme pentru adulți la volan. Le-ar fi făcut avansuri mai multor minore și încerca să le ademenească cu bani | Sursa foto: Pexels

Un șofer STB a fost surprins de o elevă în timp ce se uita la filme pentru adulți și făcea avansuri minorelor în timp ce conducea. Directorii STB au făcut o plângere penală împotriva bărbatului și a fost deschisă și o anchetă internă.

Șoferul STB le ademenea pe fetițe și le arăta filme pentru adulți

Conducerea STB a făcut o plângere penală împotriva șoferului de 54 de ani. De asemenea, a fost începută și o anchetă internă.

Acest incident a avut loc pe linia 143 din București. Cea care l-a filmat pe șofer în timp ce se uita la filme pentru adulți la volanul autobuzului a fost o elevă.

Unele fete au declarat că acest individ le-a făcut avansuri și le-ar fi abordat în autobuz pentru a le învăța să sărute mai bine. Șoferul a încercat să le ademenească cu bani și promisiuni.

Aceasta este declarația oferită pentru ObservatorNews.ro de una dintre victime:

Eram trei fete şi a spus că dacă ştim să sărutăm şi insista. „Vreţi să învăţaţi să vă sărutaţi? Dacă vreţi vă învăţ eu.” El ne-a zis şi ora la care se întoarce şi vine în acea staţie la Obor. Ne-a chemat în faţă şi a început să pună filmuleţe şi ne-a arătat şi o poză cum se pupau două femei.

Fata a mai spus că șoferul chema în cabina autobuzului fetițe cu vârste cuprinse între 9 și 14 ani.

Sora victimei a declarat că bărbatul le spunea că le dă bani și le arăta filme pentru adulți pe telefonul lui:

Se poate întâmpla să fie o fată mai slabă ca şi caracter şi atunci să pice în capcana lui şi să se întâmple mai departe fel şi fel de lucruri nedorite.

Directorii STB au făcut plângere penală împotriva angajatului

Bărbatul și-a recunoscut fapta în fața șefilor. Acesta a fost testat psihologic anul trecut, în septembrie. Directorii STB au făcut plângere penală împotriva lui. Acesta este acuzat de:

  • exhibiţionism,
  • acte sexuale explicite,
  • expunerea unor imagini ce prezintă activităţi sexuale.

De asemenea, a fost începută și cercetarea disciplinară conform regulamentului intern. Până când se va finaliza ancheta internă, legea nu îi permite STB să îl concedieze pe şoferul care se uita la filme pentru adulţi pe traseu şi făcea avansuri minorelor.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies