Un șofer și-a lăsat mașina „la umbră”, în grădina unui bloc din București. Parcările inedite continuă să îi surprindă pe bucureșteni

27 mart. 2023
5556 Afișari
Un șofer și-a lăsat mașina „la umbră”, în grădina unui bloc din București. Parcările inedite continuă să îi surprindă pe bucureșteni
Un șofer și-a lăsat mașina „la umbră”, în grădina unui bloc din București. Parcările inedite continuă să îi surprindă pe bucureșteni. Sursa foto: Facebook/ Ai parcat ca un bou București

A apărut o nouă parcare inedită, de data aceasta în grădina unui bloc din București.

Parcarea șoferului a ieșit atât de mult în evidență, încât a apărut pe pagina de Facebook „Ai parcat ca un bou București”.

„A pus-o la umbră”

Un bucureștean care a trecut prin zona respectivă a fotografiat mașina parcată neregulamentar și a postat-o pe Facebook, stârnind diverse reacții din partea internauților.

Mașină parcată în grădina unui bloc din București
Mașină parcată în grădina unui bloc din București. Sursa foto: Facebook/ Ai parcat ca un bou București

Mai mulți membrii ai grupului au făcut glume despre parcarea respectivă. Unul dintre ei chiar i-a luat apărarea șoferului, dar a primit rapid reacții din partea celor pe care i-a deranjat parcarea.

Acolo plantasei tu zarzavat, este?
Chiar contează cum a parcat? Nu mi se pare că era chiar tuns gazonul între pomii ăia specie rară…” a spus T. C.
Comentariul bărbatului a strâns mai multe reacții decât postarea în sine. Unele persoane au făcut glume pe seama lui, alții s-au luat pur și simplu de el.
  • T. C., nu e nimic în neregulă! Putea să parcheze pe balcon la parter, nu cred că deranja pe nimeni. Doar nu e rezervație naturală. – K. A.

  • T. C. nu-i așa că și tu exact așa procedezi? Altfel de ce ai proceda la un astfel de comentariu? – L. R.

  • T. C. Felicitări că încurajezi distrugerea spațiilor verzi! Putea să parcheze la margine, dar na…are aceeași mentalitate sănătoasă ca a ta.”- S. C.

Câteva dintre comentariile postării

  • „A pus-o la umbră.”- Y
  • „Pune niste ţăruşi de lemn, sigur nu o să mai parcheze acolo.”- E. A.
  • „Își poate pune și un hamac acolo și face camping, un grătărel, o bericică…”- B. A. S.

Alte parcări de-a dreptul spectaculoase

Dacă vă miră parcarea anterioară, așteptați să vedeți ce urmează.

Un șofer bucureștean și-a lăsat mașina parcată într-un loc destinat cărucioarelor pentru cumpărături. Și acel șofer a fost postat, la rândul său, pe Facebook.

Unii internauți au crezut că proprietarul vehiculului a confundat garajul cu locul pentru cărucioare. Alții pur și simplu s-au gândit că poate nu vrea ca mașina să-i fie plouată.

Și-a găsit garaj, să nu-i plouă mașina.”- C. M.

Autovehicul parcat în locul cărucioarelor
Autovehicul parcat în locul cărucioarelor. Sursa foto: Facebook/ Ai parcat ca un bou București

Altă parcare inedită a fost printre tomberoanele de gunoi. Un alt șofer bucureștean și-a lăsat mașina parcată printre pubele, sau cel puțin așa se observă într-o imagine postată pe Facebook.

Unii internauți cred că cel care a fotografiat mașina a pus tomberoanele acolo, nu că mașina a fost parcată așa de dinainte.

Mașină parcată printre tomberoane
Mașină parcată printre tomberoane. Sursa foto: Facebook/ Ai parcat ca un bou București

Te-ar putea interesa și:

Cookies