Un șofer s-a urcat drogat la volan, în timp ce în mașină se aflau soția sa însărcinată și copilul lor. Polițiștii l-au depistat pe o stradă din București

17 sept. 2023
222 Afișari
Un șofer s-a urcat drogat la volan, în timp ce în mașină se aflau soția sa însărcinată și copilul lor. Polițiștii l-au depistat pe o stradă din București
Un șofer s-a urcat drogat la volan, în timp ce în mașină se aflau soția sa însărcinată și copilul lor. Polițiștii l-au depistat pe o stradă din București. Sursa foto: Inquam Photos/ Virgil Simonescu

Un șofer s-a urcat la volan, deși consumase droguri înainte, iar în mașină se aflau soția sa însărcinată și copilul lor. Bărbatul ar fi putut să le pună viața în pericol.

Bărbatul a fost prins de polițiști

În ultimul timp, polițiștii din București au efectuat mai multe razii pentru a depista șoferii care se urcă băuți sau drogați la volan.

Sâmbătă seară, în timpul unei razii, un bărbat a fost oprit de polițiști pe o stradă din Capitală. Acesta a fost testat cu drugtestul și a ieșit pozitiv la cocaină.

Potrivit Antena 3 CNN, individul ar fi declarat în fața reporterilor că nu consumase înainte de a se urca la volan, ci în urmă cu o săptămână:

Nu am consumat în seara asta, am consumat acum o săptămână.”

În mașină se aflau soția însărcinată a bărbatului și copilul lor.

Polițiștii au verificat vehiculul în care se aflau cei trei cu ajutorul unui câine, dar nu au găsit substanțe interzise.

Ulterior, șoferul a fost dus la Institutul Național de Medicină Legală (INML) pentru recoltare de probe.

Polițiștii din București au efectuat mai multe acțiuni de control

În urmă cu o săptămână, în noaptea de 9 spre 10 septembrie, polițiștii rutieri au efectuat controale pe principalele artere rutiere din București, cu scopul de a preveni accidentele de circulație produse pe fondul conducerii vehiculelor de către persoane aflate sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive.

În urma controalelor efectuate, polițiștii rutieri au aplicat 33 sancțiuni contravenționale, și au întocmit 4 dosare penale cu 5 infracțiuni constatate, după cum urmează:

  •  3 pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența substanțelor psihoactive;
  •  1 pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului;
  •  1 pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice cu permisul suspendat.

De asemenea au fost reținute 10 permise de conducere, transmite Brigada Rutieră a Capitalei:

  •  4 pentru infracțiunile la regimul rutier;
  •  3 pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului (contravenție).
  •  1 pentru nerespectarea culorii roșii a semaforului;
  •  1 pentru neacordare prioritate pietoni;
  •  1 pentru depășirea limitei de viteză.

Te-ar putea interesa și:

Cookies