Un șofer neatent a parcat pe mijlocul unei străzi din București, după care a uitat să închidă geamul la mașină. „Unde e? Să mergem să verificăm”

02 iun. 2023
19603 Afișari
Un șofer neatent a parcat pe mijlocul unei străzi din București, după care a uitat să închidă geamul la mașină. „Unde e? Să mergem să verificăm”
Un șofer neatent a parcat pe mijlocul unei străzi din București, după care a uitat să închidă geamul la mașină. „Unde e? Să mergem să verificăm”. Sursa foto: Facebook/ Ai parcat ca un bou București

Se pare că unii șoferi din București sunt foarte grăbiți. Acesta este și cazul unui bucureștean, care și-a parcat mașina în mijlocul drumului, după care a uitat să închidă geamul.

„Păi ca să o poți muta”

O nouă parcare interesantă a apărut în București. Un șofer și-a lăsat mașina parcată în mijlocul străzii, încurcând circulația celorlalte autovehicule. Însă, asta nu este tot. Șoferul a uitat și să închidă geamul mașinii.

Un trecător a surprins momentul, s-a amuzat, după care l-a fotografiat. Ulterior, bărbatul a postat imaginea pe pagina de Facebook „Ai parcat ca un bou București”, alături de descrierea:

Lăsată în drum✅
Geam deschis✅ – F. T.
Mai mulți internauți au văzut postarea și au ironizat situația prin comentarii.
Câteva dintre comentarii
  • „Păi ca să o poți muta.” – V. D.
  • „Unde e parcată, să mergem să verificam.” – C. L.
  • „Vând casetofon de Kadjar.” – D. I.

Un alt șofer și-a uitat geamul de la mașină deschis, chiar în ziua de Paște

În luna aprilie, chiar în ziua de Paște, un șofer grăbit a uitat să închidă un geam al mașinii. Evident, acest lucru nu a scăpat neobservat.

Un trecător i-a fotografiat mașina și a postat-o pe aceeași pagină de Facebook menționată anterior, alături de descrierea:

Hristos a înviat! Ți-ai uitat geamul deschis.” – a spus A. A.

Postarea bărbatului a strâns sute de reacții din partea internauților. Unii dintre ei au adăugat comentarii haioase, referitoare la geamul uitat deschis sau la mașina șoferului.

Comentariile internauților au încercat să le stârnească râsul cititorilor.

Un șofer a lăsat geamul de la mașină deschis de Paște
Un șofer a lăsat geamul de la mașină deschis de Paște. Sursa foto: Facebook/ Ai parcat ca un bou București

Câteva dintre comentarii

  • „Adevarat a înviat. Lasă că se-nchide el.” – C. L. G.
  • „Salut. In ce zonă e mașina?” – G. E.
  • „Unde e? Întreb pentru un prieten…” – R. G.

Te-ar putea interesa și:

Cookies