Un șofer mai puțin priceput a reușit să distrugă niște stâlpișori din Sectorul 6. Ciucu: „Astfel de fapte nu mai scapă nepedepsite!” | VIDEO

19 feb. 2022
8086 afișări
Un șofer mai puțin priceput a reușit să distrugă niște stâlpișori din Sectorul 6. Ciucu: „Astfel de fapte nu mai scapă nepedepsite!” | VIDEO
Un șofer mai puțin priceput a reușit să distrugă niște stâlpișori din Sectorul 6. Ciucu: „Astfel de fapte nu mai scapă nepedepsite!” | VIDEO. Sursă foto: Captură Facebook/ Ciprian Ciucu

Record negativ în București. La mai puțin de 9 ore de la montarea stâlpișorilor flexibili din Sectorul 6, între sensuri, un șofer a reușit să-i distrugă. Ciprian Ciucu a postat imaginile cu incidentul și declară că asemenea fapte nu vor mai scăpa nepedepsite.

Un șofer mai puțin priceput a reușit să distrugă niște stâlpișori din Sectorul 6

Primarul Sectorului 6 a postat filmarea înregistrată de camerele de supraveghere din zonă și a subliniat că asemenea fapte nu vor mai scăpa nepedepsite.

În mai puțin de 9 ore de la montarea stâlpilor flexibili, între benzi, un șofer a reușit să-i distrugă. Conducătorul auto a fost identificat, iar procedurile legale pentru recuperarea prejudiciului au fost demarate, declară Ciprian Ciucu.

Atât identitatea șoferului, cât și imaginile deținute de Primăria Sectorului 6 vor fi transmise către Brigada de Poliție Rutieră „pentru a fi și amendat”, spune edilul.

Ciucu: „Astfel de fapte nu mai scapă nepedepsite!”

De asemenea, Ciprian Ciucu declară că legile din România sunt „strâmbe”, deoarece acestea permit doar Brigăzii de Poliție Rutieră să dea amenzi dacă o mașină este în mișcare.

Ciucu îi anunță pe cetățeni că primăria condusă de el nu va mai sta impasibilă, iar oricine vandalizează trebuie să plătească.

„De prea mult timp lipsa autorității publice nu se face simțită în acest oraș și acesta este unul dintre motivele pentru care trăim într-o semianarhie.”, a conchis primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, într-o postare pe pagina de Facebook.

Un șofer mai puțin priceput a reușit să distrugă niște stâlpișori din Sectorul 6. Ciucu: „Astfel de fapte nu mai scapă nepedepsite!” | VIDEO

Amintim că, în Sectorul 6 au fost montați stâlpi anti-parcat în intersecții. Astfel, șoferii nu vor mai parca pe trecerile de pietoni și nici nu vor mai afecta vizibilitatea din intersecții. Primăria Sectorului 6 a declarat că aceasta este o soluție temporară.

Stâlpii au fost deja montați:

  • strada Cupolei, la intersecție cu Aleea Baraganu și Aleea Poarta Albă,
  • Drumul Timonierului, la intersecție cu Bulevardul Iuliu Maniu, Bulevardul 1 Mai cu Strada Vlădeasa, Bulevardul Iuliu Maniu 19F,
  • strada Ghirlandei 52, în zona Școalii Sfânta Treime.

Urmează să fie montați:

  • strada Azurului, strada Centurii, Aleea Istru, în zona Școlii Gimnaziale Constantin Păunescu,
  • strada Ceahlăul intersecție cu strada Zboina Neagră,
  • strada Ajustorului cu strada Stupca.
Cookies