Un șofer „inspirat” a modificat grav orarul STB. De jumătate de oră, autobuzele care au traseu pe strada Episcopiei nu pot trece de o mașină parcată aiurea

18 iul. 2022
35198 afișări
Un șofer
Un șofer "inspirat" a modificat grav orarul STB. De jumătate de oră, autobuzele care au traseu pe strada Episcopiei nu pot trece de o mașină parcată aiurea | Sursă foto: Maria Coman

Mai multe autobuze STB ale liniei 368 au fost blocate luni, 18 iulie 2022, pe strada Episcopiei din București, după ce un șofer și-a lăsat mașina parcată neregulamentar pe traseul acestora.

Update: Linia 368 funcționează normal acum pe Strada Episcopiei. Blocare: 25 de minute (14:35-15:00).

Autobuze STB, blocate pe strada Episcopiei

În București mașinile parcate aiurea, care încurcă circulația sunt des întâlnite în trafic. De data aceasta, un șofer, care nu a fost atent unde lasă mașina parcată, a blocat mai multe autobuze STB ale liniei 368. Acestea nu au putut circula conform orarului deoarece strada este prea îngustă, iar spațiul nu le permite să treacă pe lângă vehiculul parcat neregulamentar.

Incidentul s-a întâmplat pe Strada Episcopiei din Capitală, iar circulația autobuzelor este deja blocată de mai bine 20 de minute.

STB SA clienți a transmis clienților următoarele:

Linia 368 – blocată pe Strada Episcopiei, pe sensul spre capătul de linie Valea Oltului. Cauza: autoturism parcat neregulamentar.

 

Tramvaie blocate de mașini parcate pe sine

Linia de tramvai numărul 5 a fost repusă în funcțiune în data de 17 iunie 2022, după o pauza de aproape 5 ani de zile. Cu toate astea, nu toți șoferii din București au aflat că nu mai pot parca mașinile pe linia de tramvai.

La finalul lunii iunie, linia de tramvai 5 a fost, ce fusese repusă în funcțiune de o săptămână la acel moment, a fost blocată de un șofer care și-a lăcat mașina parcată pe sinele pe care circulă transportul public în comun.

Tramvaiul a fost blocat pe Strada Barbu Văcărescu/Șoseaua Pipera, pe sensul de mers către Piața Sfântul Gheorghe. Circulația acestuia a fost blocată pentru 90 de minute (între orele 10:05 – 11:35).

Cookies