Un șofer grăbit și-a lăsat mașina parcată lângă intrarea unui supermarket din București. „Probabil a intrat doar ca să își ia țigări”

29 apr. 2023
8706 Afișari
Un șofer grăbit și-a lăsat mașina parcată lângă intrarea unui supermarket din București. „Probabil a intrat doar ca să își ia țigări”
Un șofer grăbit și-a lăsat mașina parcată lângă intrarea unui supermarket din București. „Probabil a intrat doar ca să își ia țigări”. Sursa foto: Facebook/ Ai parcat ca un bou București

Un șofer și-a lăsat mașina parcată chiar la intrarea unui Mega Image din București. Nu se știe cât a stat șoferul în supermarket, însă cert este că a deranjat circulația.

„Poate a intrat doar să își ia țigări și nu stă mult”

Un șofer, probabil grăbit, și-a lăsat mașina parcată lângă intrarea unui magazin Mega Image din Capitală. Însă, acest lucru nu a scăpat neobservat.

Un trecător a văzut momentul și l-a fotografiat, considerând că parcarea este neregulamentară. Ulterior, bucureșteanul a postat imaginea pe pagina de Facebook „Ai parcat ca un bou București”.

Având în vedere că nu este prima dată când se întâmplă un lucru de genul, internauții nu mai sunt surprinși. Unul dintre ei a spus că aceasta situație este des întâlnită și la alte magazine, precum Lidl.

Situație des întâlnită la Lidl, începând cu taximetriștii care parchează pe locurile pentru persoane cu dizabilități. Ăsta e semn de sfidare, adică au statut. Statut de needucați.” a scris D. L. D.
Alt bucureștean a spus că șoferul poate a intrat doar ca să își cumpere țigări, fără să stea mult în supermarket.
Poate a intrat doar ca să își ia țigări și nu stă mult.” spune E. O.
Un alt bucureștean a ironizat situația printr-o glumă, respectiv:
Păcat că e intrarea strâmtă, că ar fi mers cu mașina până la casă să plătească.” – M. T. T. 

Un alt șofer și-a parcat mașina lângă intrarea magazinului Lidl

Din păcate, sunt des întâlnite situațiile în care șoferii își lasă mașinile parcate lângă intrările supermarket-urilor din București.

În urmă cu câteva zile, un șofer și-a parcat mașina lângă intrarea unui magazin Lidl din zona Pantelimon. În ziua respectivă ploua afară, iar șoferul probabil că nu avea umbrelă și nu a vrut să își ude hainele, așa că s-a gândit să intre cât mai repede în magazin.

Un trecător a observat parcarea șoferului și a postat-o pe pagina de Facebook „Ai parcat ca un bou București”. Internauții au văzut postarea și au ironizat situația prin comentarii haioase.

Un șofer și-a parcat mașina lângă intrarea magazinului Lidl
Un șofer și-a parcat mașina lângă intrarea magazinului Lidl. Sursa foto: Facebook/ Info Trafic București și Ilfov

Câteva dintre comentarii

  • „Abia și-o fi spălat mașina, zicând că nu plouă zilele astea.” – R. D.
  • „Bagă-i o fisă de 50 de bani în yala de la ușă și folosește-l pe post de căruț.” – P. L.
  • „Paznicii nu l-au lăsat să intre în magazin cu mașina. Și îndrăznim să ne mai numim oameni!” – M. M.

Te-ar putea interesa și:

Cookies