Un șofer drogat, pozitiv la trei substanțe, a fost prins de Brigada Rutieră în București. În mașină avea mai multe pastile și o sabie

10 sept. 2023
287 Afișari
Un șofer drogat, pozitiv la trei substanțe, a fost prins de Brigada Rutieră în București. În mașină avea mai multe pastile și o sabie
Un șofer drogat, pozitiv la trei substanțe, a fost prins de Brigada Rutieră în București. În mașină avea mai multe pastile și o sabie | Sursa foto: Facebook - Poliția Capitalei

Polițiștii din București au prins, în seara zilei de 9 septembrie, un șofer drogat, fiind pozitiv la trei substanțe. Acesta avea în mașină și o sabie.

Șofer drogat, prins de polițiștii de la Brigada Rutieră

În decursul zilei de ieri, 9 septembrie, polițiștii de la Brigada Rutieră au împânzit Bucureștiul și au controlat sute de conducători auto. Agenții au aplicat zeci de amenzi, iar patru șoferi s-au ales cu dosare penale după ce s-au urcat drogați sau băuți la volan.

În timp ce polițiștii au percheziționat mașina șoferului, aceștia au găsit mai multe pastile și o sabie.

Iată ce a declarat inspectorul principal Andra Arșintescu pentru Antena 3:

În urma testării cu aparatul drugtest, a indicat că acesta avea în organism trei substanțe psihoactive. El a fost condus la sediul INML în vederea recoltării de probe biologice. De asemenea s-a întocmit un dosar de cercetare penală.

Un bărbat bănuit de trafic de droguri a fost prins de polițiștii din București

Un bărbat a fost prins de polițiștii de la Antidrog, în București, cu 800 de grame de cocaină asupra lui. Acesta are și alte antecedente penale.

Drogurile erau împachetate în folie de plastic, se arată într-un comunicat al Poliției Române.

Agenţii de la Secţia 17 Poliție și ai Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, împreună cu procurorii DIICOT – Structura Centrală, au prins bărbatul bănuit de trafic de droguri de mare risc.

Traficantul a fost reţinut joi, 7 septembrie, pentru 24 de ore de procurorii DIICOT, iar vineri a fost dus la Tribunalul Bucureşti cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii Secției 17 Poliție și ai Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate București, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, l-au prins în flagrant delict, pe un bărbat bănuit de trafic de droguri de mare risc.

Astfel, la data de 7 septembrie 2023, procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a bărbatului, acesta fiind cunoscut cu antecedente penale.

Măsura a fost dispusă după ce, bănuitul, a fost prins în flagrant delict, în municipiul București, în timp ce ar fi deținut, disimulată într-un rucsac, peste 800 de grame de cocaină, în vederea comercializării.

În cursul acestei zile, a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului București, cu propunerea de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies