Un șofer drogat a fost prins de Brigada Rutieră pe străzile din Sectorul 2. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore

01 oct. 2023
234 Afișari
Un șofer drogat a fost prins de Brigada Rutieră pe străzile din Sectorul 2. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore
Un șofer drogat a fost prins de Brigada Rutieră pe străzile din Sectorul 2. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore | Sursă foto: Facebook-Poliția Capitalei

Polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere București au prins, vineri noapte, un șofer ce urcase drogat la volan și circul cu vehiculul prin Sectorul 2 al Capitalei. Bărbatul a fost dus la INML pentru recoltarea de probe biologice.

Un șofer drogat a fost prins de Brigada Rutieră București

Incidentul a fost loc în noapte de 29 septembrie 2023, în jurul orei 22:30, conform celor transmise prin comunicatul de presă.

Brigada Rutieră București a informat că, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, polițiștii au oprit un vehicul pentru un control de rutină.

La volanul acestui se afla un bărbat în vârstă de 31 de ani. În urma unor verificări, agenții au descoperit că acesta nu avea permis de conducere:

polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe o stradă din Sectorul 2 au oprit pentru control un autovehicul la volanul căruia se afla un bărbat. După stabilirea identității și verificarea documentelor prevăzute de legislația rutieră, polițiștii au constatat faptul că bărbatul în vârstă de 31 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Polițiștii au decis să îl testeze pe șofer cu aparatul Drugtest. Astfel s-a constata prezența în corpul șoferului a unei substanțe psihoactive.

Din acest motiv, s-a luat decizia ca bărbatul de 31 de ani să fie dus la Institutul de Medicină Legală Mina Minovici (INML), pentru prelevarea de probe biologice.

Băratul a fost reținut pentru 24 de ore

Cercetările în această cauză sunt continuate.

Polițiștii au transmis și că bărbatul a fost reținut pentru a perioadă de 24 de ore.

În baza probatorului administrat în cauză, organele de cercetare penală din cadrul Brigăzii Rutiere au dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore.

De asemenea, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 pentru luarea unei măsuri preventive.

Cookies