Un șofer din București și-a parcat o parte din mașină pe bordură, probabil de teamă să nu-i fie zgâriată. „Dacă îi era așa frică de zgârieturi, trebuia să o lase în garaj”

10 nov. 2023
6353 Afișari
Un șofer din București și-a parcat o parte din mașină pe bordură, probabil de teamă să nu-i fie zgâriată. „Dacă îi era așa frică de zgârieturi, trebuia să o lase în garaj”
Un șofer din București și-a parcat o parte din mașină pe bordură, probabil de teamă să nu-i fie zgâriată. „Dacă îi era așa frică de zgârieturi, trebuia să o lase în garaj”. Sursa foto: Facebook/ Ai parcat ca un bou București

Un șofer din București și-a lăsat mașina parcată, simultan, pe bordură și pe un loc de parcare de lângă un complex comercial. Parcarea persoanei respective a stârnit o întreagă dezbatere în rândul internauților.

„Îi era frică să nu-i zgârie cineva mașina”

Un șofer bucureștean s-a decis să-și urce mașina puțin pe bordură și așa a și lăsat-o parcată. Acest lucru s-a întâmplat în parcarea unui complex comercial din București.

Un trecător a văzut parcarea neobișnuită a șoferului, a fotografiat-o și a publicat imaginea pe pagina de Facebook „Ai parcat ca un bou București”, alături de descrierea:

Să nu i-o zgârie cineva, că are BMW scump.

Mașină parcată pe bordură
Mașină parcată pe bordură. Sursa foto: Facebook/ Ai parcat ca un bou București

Postarea respectivă a stârnit o dezbatere între internauți. Unii au fost de partea șoferului, lăudând faptul că a mai lăsat loc lângă mașină, iar alții l-au blamat pentru parcarea sa.

Poate când a parcat era o mașină parcată prost în stânga lui și nu avea loc să iasă, la asta nu s-a gândit nimeni, dar ne place să criticăm și să denigram, la asta suntem cei mai buni!”, a scris unul dintre internauți.
Alt internaut care l-a lăudat pe șofer a scris următoarele:
Nu deranjează pe nimeni, ba chiar ajută și locul de lângă să parcheze mai ok. Deși eu aș fi pus-o cu fața chiar lângă bordură. (I. G. I)
Prin comentarii, au existat și câteva persoane care nu au fost de acord cu postarea șoferului, precum:
  • „E obișnuit cu trotuarul din fața blocului, că nu are bani de parcare de la primărie. Se simte ca acasă.” (K. A.)
  • „Lasă că şi-o zgârie singur.” (A. M.)
  • „Poate era mai pufos șoferul și nu avea loc să coboare din mașină…” (B. B.)
  • „Mai bine o ține în garaj și nu mai circulă cu ea deloc dacă îi e atât de frică de zgârieturi.” (M. N.)

Te-ar putea interesa și:

Cookies