Un șofer din București și-a împachetat mașina în celofan. Probabil e disperat de găinațul coroziv lansat de păsări mai ales pe mașini, mai ales după ce le speli

20 iun. 2023
1830 Afișari
Un șofer din București și-a împachetat mașina în celofan. Probabil e disperat de găinațul coroziv lansat de păsări mai ales pe mașini, mai ales după ce le speli
Un șofer din București și-a împachetat mașina în celofan. Probabil e disperat de găinațul coroziv lansat de păsări mai ales pe mașini, mai ales după ce le speli. Sursa foto: Facebook/ Bukureștiul

Un șofer a găsit soluția împotriva frunzelor căzute din copaci și a păsărilor care își fac nevoile pe parbrizele mașinilor. Acesta și-a împachetat bine autovehiculul în celofan, pentru a o ține protejată.

„Omul este descurcăreț”

Un șofer inventiv din București a găsit o metodă de a-și proteja mașina împotriva păsărilor și a copacilor. Pentru a evita frunzele uscate sau fructele căzute din copaci, dar și excrementele păsărilor, șoferul a luat o folie de plastic și a pus-o de jur împrejurul autoturismului său.

Un trecător a observat acțiunea șoferului și i-a fotografiat mașina. Ulterior, imaginea a fost publicată de pagina de Facebook „Bukureștiul”.

Mai mulți internauți au văzut postarea și au adăugat comentarii în care și-au dat cu părerea despre folia de plastic de pe mașina șoferului.

Unii dintre ei au ironizat situația, alții au încercat să găsească explicații pentru acțiunea șoferului.

Câteva dintre comentarii

  • „Omu’ e descurcăreț, nu stă să-și găsească mașina plină de găinaț și ce mai cade din copaci.” – D. E. F. B. C.
  • „Nu v-ați gândit că poate omul are scurgerile de la trapă înfundate și până la termenul programării la service, el încearcă să își reducă daunele suplimentare?” – C. C.
  • „Îi protejează vopseaua.” – S. S.
  • „I-a rămas folie de la solar.” – C. G.

O bucureșteancă i-a luat apărarea șoferului și s-a luat de cei care ironizează situația, spunându-le că nu vede nimic greșit în imagine și că ideea șoferului a fost una bună:

Cum vă legați de viața oricui fără motiv… Atâta autosesizare pentru ceea ce numiți voi „ciudat”! Ce problemă gravă e în fotografia asta? Niciuna. Cel care s-a oprit să fotografieze? E discutabil, însă eu înclin să cred că totuși are ceva probleme cu mansarda. De ce să râzi la așa ceva? Ce e așa funny? Și-a tras o folie pe mașină, o folie simplă de plastic pe care a avut-o acasă, în loc sa dea sute pe ceva identic doar cu inscripții de la ceva firma. Mare lucru… Nici nu merită să-mi pierd timpul, dar nu m-am putut abține.” – I. I.

Și cu toate acestea, șoferul inventiv a devenit cunoscut pe Facebook, postarea fiind apreciată de peste 100 de internauți.

Te-ar putea interesa și:

Cookies