Un șofer din București îi sfătuiește pe ceilalți să fie atenți unde parchează. Mașina bărbatului a fost stropită cu vopsea, în zona pasajelor Pallady – A2

24 mai 2023
28164 Afișari
Un șofer din București îi sfătuiește pe ceilalți să fie atenți unde parchează. Mașina bărbatului a fost stropită cu vopsea, în zona pasajelor Pallady - A2
Un șofer din București îi sfătuiește pe ceilalți să fie atenți unde parchează. Mașina bărbatului a fost stropită cu vopsea, în zona pasajelor Pallady - A2. Sursa foto: Facebook/ Cetățean Sector 3

Șoferii sunt sfătuiți să aibă grijă atunci când circulă în zona pasajelor Pallady – A2. Mașinile acestora pot fi stropite cu vopsea de la marcajele provizorii.

Vopseaua se ia doar la polish

Un șofer a povestit pe pagina de Facebook „Cetățean Sector 3” ceea ce i s-a întâmplat, pentru le recomanda bucureștenilor să fie atenți.

Bărbatul a mers în zona pasajelor Pallady – A2 și s-a trezit cu mașina pătată cu stropi de vopsea de la marcajele galbene provizorii.

Atenție la marcajele provizorii (galbene) din zona pasajelor Pallady – A2 !!!
Eu am pățit-o cu gazarea mașinii de la acea vopsea.” a scris N. D.
Mașină stropită cu vopsea
Mașină stropită cu vopsea. Sursa foto: Facebook/ Cetățean Sector 3

Un bucureștean a adăugat un comentariu la postarea bărbatului, în care a spus că vopseaua de pe mașină iese doar la polish. De asemenea, i-a făcut și câteva recomandări, anume:

Daca dă soarele bine în ea, nu mai scoți cu nimic, decât cu polish.
Dacă e recentă treaba du-te la o spălătorie din aia cu spumă, prin spate pe la Brățării găsești vreo 2. Dai bine cu spumă o lași, și după o iei la frecat cu peria de-acolo. Dacă nu freci cu peria nu se ia.” – A. I.
Alt bucureștean i-a recomandat bărbatului să meargă la Primărie pentru a reclama dauna, poate problema va fi rezolvată.
Du-te la Primărie, să suporte dauna!” – G. E.

„Nu sunt singurul cu această problemă”

Șoferul a spus că, în momentul în care a mers cu mașina la spălătorie, angajații de acolo i-au spus că nu este singurul cu această problemă. Mai mulți șoferi au avut mașinile gazate și au dorit remedierea acestei probleme.

Un internaut a spus că a încercat să dea cu peria pe mașină pentru a curăța vopseaua, însă nu a reușit.

Eu am mers inclusiv la Mol la perii cu gându’ că se ia, dar nicio șansă.” – R. P.

Alt șofer a spus că este în aceeași situație și nu știe ce să facă. A spălat-o cu spumă activă, însă petele de vospea au rămas pe mașină.

Mi s-a întâmplat și mie săptămâna trecută și sunt în aceeași situație. S-a luat după spălare sau trebuie curățată cu o soluție specială? Eu am spălat-o la self service cu spumă activă, dar nu s-au luat punctele de vopsea…” – P. C.
Șoferul a postat pe Facebook pentru a atenționa cât mai mulți bucureșteni să fie atenți atunci când conduc în zona respectivă.
Te-ar putea interesa și:
Cookies