Un șofer din București a vrut să parcheze la umbră și a găsit un loc inedit, chiar sub Arcul de Triumf. „S-a întrebat cineva cum a ajuns acolo?”

04 aug. 2023
1056 afișări
Un șofer din București a vrut să parcheze la umbră și a găsit un loc inedit, chiar sub Arcul de Triumf. „S-a întrebat cineva cum a ajuns acolo?”
Un șofer din București a vrut să parcheze la umbră și a găsit un loc inedit, chiar sub Arcul de Triumf. „S-a întrebat cineva cum a ajuns acolo?”. Sursa foto: Facebook/ Info Trafic București și Ilfov

Un bucureștean și-a parcat mașina, la umbră, chiar sub Arcul de Triumf. Întrebarea mai multor curioși a fost: „Cum a intrat acolo?”

„Regii au prioritate, nu-i așa?”

În București, temperaturile sunt destul de ridicate în ultima vreme și, tocmai de aceea, oamenii caută umbra. Acesta a fost și cazul unui șofer care, căutând un loc răcoros de parcare, l-a găsit chiar sub Arcul de Triumf, acolo unde și-a lăsat mașina.

Însă, acest lucru nu a trecut neobservat. O bucureșteancă a văzut mașina parcată sub Arc și a fotografiat-o, după care a postat imaginea pe pagina de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”, alături de descrierea:

Ce faci când vrei să vizitezi Arcul de Triumf și nu găsești loc de parcare? Parchezi chiar sub Arc, că de… regii au prioritate, nu-i așa?”

Un șofer a parcat sub Arcul de Triumf
Un șofer a parcat sub Arcul de Triumf. Sursa foto: Facebook/ Info Trafic București și Ilfov

Internauții au fost prezenți, ca de fiecare dată, în comentarii. Aceștia și-au dat cu părerea în legătură cu motivul pentru care mașina era parcată acolo.

Unii chiar s-au întrebat cum a reușit șoferul să treacă de barieră și lanțuri:

S-a întrebat cineva cum a intrat acolo? Lanțurile alea sunt puse degeaba? Cum se dau la o parte? Cine le poate da la o parte?” (M. G.)

Alții au spus că șoferul ar fi avut acces acolo și, de aceea, ar fi putut să parcheze:

Probabil este cineva care administrează Arcul.” (G. D.)

În schimb, au existat și câțiva bucureșteni care au ironizat situația și au adăugat câteva comentarii haioase, menite să stârnească râsul cititorilor, precum:

  • „Au început repetițiile pentru defilare de 1 Dec?” – B. L.
  • „Măcar de era BMW…” – A. Ș.
  • „La umbră boss, fraierii să stea în parcările plătite la soare!” – S. T.
  • „A sărit acolo?” – D. F.

Te-ar putea interesa și:

Cookies