Un șofer din București a căzut cu mașina într-o groapă de pe Șoseaua Pantelimon. Vehiculul a căzut pe plafon, iar bărbatul a rămas blocat în mașină

12 nov. 2022
2944 afișări
Un șofer din București a căzut cu mașina într-o groapă de pe Șoseaua Pantelimon. Vehiculul a căzut pe plafon, iar bărbatul a rămas blocat în mașină
Un șofer din București a căzut cu mașina într-o groapă de pe Șoseaua Pantelimon. Vehiculul a căzut pe plafon, iar bărbatul a rămas blocat în mașină | Sursă foto: Facebook-Info Trafic București și Ilfov

Un șofer din București a căzut cu mașina într-o groapă aflată în cartierul Pantelimon. Prima bandă de circulație din zona respectivă se află în reparații, iar cu toate că groapa era semnalizată, șoferul nu a reușit să o evite.

Un șofer din București a căzut cu mașina într-o groapă

În noapte de vineri spre sâmbătă, un șofer din București a căzut cu mașina într-o groapă aflată pe prima bandă de circulație a Șoselei Pantelimon, conform Antena 3.

Martorii incidentului au declarat că șoferul mergea cu viteză și făcea slalom printre mașini. Se pare că din această cauză conducătorul auto nu a observat lucrările care erau semnalizate corespunzător.

Mașina a căzut în groapă pe plafon, cu roțile în sus, iar șoferul a rămas blocat în vehicul. Persoanele aflate în zonă sunt cele care au suna la 112 pentru a cere ajutorul autorităților.

Martorii susțin că bărbatul participa la o cursă

La locul incidentului s-au deplasat mai multe echipaje ale ISU București-Ilfov și un echipaj pentru Descarcerare.

Șoferul a fost scos de pompieri și predat ulterior unui echipaj medical. Acesta a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Martorii susțin că acesta participa la o cursă, iar din cauza vitezei a pierdut controlul volanului și a intrat în groapa de pe Șoseaua Pantelimon. Aceasta era făcută pentru a permite executarea unor lucrări la conductele de apă cladă.

Mașina a fost scoasă din groapa respectivă cu ajutorul unei macarale. Polițiștii rutieri au deschis o anchetă pentru stabilirea exact în ce condiții s-a produs accidentul rutier de pe Șoseaua Pantelimon.

Cookies