„Un șofer de duminică a blocat linia de tramvai de pe Dimitrie Pompeiu”. Tramvaiele 16 și 36 n-au putut circula vreme de 40 minute, la o oră de vârf

24 apr. 2024
591 afișări
"Un șofer de duminică a blocat linia de tramvai de pe Dimitrie Pompeiu". Tramvaiele 16 și 36 n-au putut circula vreme de 40 minute, la o oră de vârf. Sursa foto: Info Trafic Bucuresti si Ilfov

Tramvaiele 16 și 36 au fost blocate și deviate, miercuri după-amiază, 24 aprilie, vreme de 40 de minute, din cauza unei mașini parcate neregulamentar pe Bulevardul Dimitrie Pompeiu.

Un bucureștean spune că acest tip de incident este cireașa de pe tort, ținând cont că în zonă se circulă greu și atunci când nu sunt probleme de acest fel.

Tramvaiele 16 și 36, blocate 40 de minute pe Dimitrie Pompeiu

Societatea de Transport București a anunțat în această după-amiază că tramvaiele 16 și 36 sunt blocate pe Dimitrie Pompeiu, până în stația Electronica, pe sensul de mers spre Platforma Industrială Pipera, din cauza unei mașini parcate neregulamentar.

Mai apoi, călătorii STB au fost anunțați că liniile 16 și 36 funcționează normal pe Bd. Dimitrie Pompeiu. Tramvaiele au fost blocate și deviate timp de 40 de minute, în intervalul orar 17:40 – 18:20.

Liniile 16 și 36 funcționează normal pe Bd. Dimitrie Pompeiu. Blocare și deviere: 40 de minute (17:40-18:20), a anunțat STB într-o postare pe rețeaua X, fost Twitter.

„Un șofer de duminică a blocat linia de tramvai de pe Dimitrie Pompeiu”

Ce-i drept, la oră de vârf, în traficul infernal din București, asta mai lipsea: mașina care bloca linia de tramvai și alte mașini care încercau să ocolească mașina vinovată de blocajul mijloacelor de transport în comun STB.

Un membru al comunității „Info Trafic Bucuresti si Ilfov” a transmis pe grupul de Facebook că „un șofer de duminică a blocat linia de tramvai de pe Dimitrie Pompeiu”:

Dimitrie Pompeiu linie de tramvai blocată de șofer de duminică. (…) 6 tramvaie blocate, ca și cum nu era suficient de blocată zona.

Din imaginile publicate de membrul grupului de Facebook putem vedea că, în cele din urmă, la fața locului au ajuns și oamenii legii.

Sursa foto: Info Trafic Bucuresti si Ilfov
Sursa foto: Info Trafic Bucuresti si Ilfov/Facebook

Te-ar mai putea interesa și: VIDEO | Orașul „Atenție, cade tencuiala!”, azi pe Bd. Carol I. Bucăți de clădire au picat pe trotuar și pe mașini. „Nu vreau să mă gândesc ce se întâmpla dacă treceau oameni!”

Cookies