Un șofer de ambulanță băut a lovit un pieton care traversa neregulamentar Calea Dorobanților. Ambulanțierul băuse de supărare că s-a certat cu soția

06 iun. 2024
401 afișări
Un șofer de ambulanță băut a lovit un pieton care traversa neregulamentar Calea Dorobanților. Ambulanțierul băuse de supărare că s-a certat cu soția
Un șofer de ambulanță băut a lovit un pieton care traversa neregulamentar Calea Dorobanților. Ambulanțierul băuse de supărare că s-a certat cu soția | Sursa foto: Inquam Photos / Alex Nicodim

Un șofer de pe ambulanță, în timp ce se îndrepta spre un spital, a lovit cu mașina un om fără adăpost pe Calea Dorobanților din București. Victima traversa strada neregulamentar.

Șoferul de pe ambulanță consumase alcool înainte să se urce la volan

Șoferul de pe ambulanță consumase alcool înainte să se urce la volan. Acesta, în timp ce se îndrepta spre spital, a lovit cu mașina un bărbat fără adăpost care traversa neregulamentar.

Accidentul s-a petrecut pe Calea Dorobanților.

Conducătorul auto de pe ambulanță a spus, potrivit Știrile Pro Tv, că l-a văzut pe bărbat abia când a ajuns la un metru de el. A încercat să-l evite, însă nu a reușit și l-a atins cu oglinda mașinii. Din fericire, victima de 47 de ani, a fost rănită ușor și a fost transportată la Spitalul Floreasca.

Fiind testat cu etilotestul, s-a descoperit că șoferul avea o alcoolemie de 0,23 în aerul expirat. Le-a spus agenților de poliție că a băut de supărare înainte să plece la muncă pentru că se certase cu soția.

O ambulanță face slalom printre două tramvaie

Pe data de 4 iunie, un moment intens a fost surprins în traficul din București. În filmarea de pe camera de bord a unui tramvai se observă cum o ambulanță face slalom printre două tramvaie și evită un Imperio la mustață.

Filmarea a fost publicată de un membru anonim al comunității „Info Trafic București și Ilfov”, grup de Facebook administrat de Info Trafic România. Ambulanța din imagini a făcut slalom printre cele două tramvaie de pe linia 10 și a evitat în ultimul moment un Imperio.

În secțiunea de comentarii, oamenii s-au împărțit în două tabere. Cei care dau vina pe vatmani și cei care cred că de vină a fost șoferul de pe ambulanță. Postarea a strâns zeci de reacții și comentarii.

Imaginile pot fi urmărite în următorul articol:

Cookies