Un șofer de 90 de ani din București a uitat drumul spre casă. Polițiștii l-au ajutat să ajungă la domiciliu

31 iul. 2021
406 Afișari
Un șofer de 90 de ani din București a uitat drumul spre casă. Polițiștii l-au ajutat să ajungă la domiciliu
Un șofer de 90 de ani din București a uitat drumul spre casă

Un șofer de 90 de ani din București a uitat drumul spre casă și a ajuns la domiciliu doar după ce polițiștii l-au ajutat și l-au îndreptat către adresa unde locuiește.

Un șofer de 90 de ani din București a uitat drumul spre casă, a oprit mașina într-o zonă aglomerată din Capitală și nu a mai plecat.

Polițiștii locali din București s-au confruntat, zilele trecute, cu o situație rar întâlnită după ce un șofer în vârstă de 90 de ani a oprit mașina pe șoseaua Olteniței din București, într-o zonă aglomerată a Sectorului 4.

Acesta a fost rugat de oamenii  legii să-și mute autoturismul, dar bătrânul le-a spus oamenilor legii că a uitat drumul spre casă, informează Poliția Locală București.

Bărbatul de 90 de ani, care conform unei  informări a Poliției Locale București părea dezorientat, le-a transmis acestora că are probleme cu memoria și nu mai știe să ajungă acasă.

Un șofer de 90 de ani din București a uitat drumul spre casă. Va fi reevaluat medical

După ce l-au identificat pe șoferul  de 90 de ani polițiștii locali l-au condus în siguranță la domiciliu său din sectorul 5 al Capitalei.

De asemenea, s-au efectuat demersuri pentru reevaluarea medicală privind dreptul de a conduce autoturisme pe drumurile publice.

Vă recomandăm și: Mergi fără frică, boss, că am eu grijă de ea. Cum putem scăpa de parcagiii de ocazie din București

Incidentul a avut loc joi seară, în timp ce polițiștii locali încercau să fluidizeze traficul în zona Piaţa Sudului din București.

Șoferi pe contrasens pe Autostrada Soarelui

Recent, o serie de imagini incredibile au fost filmate pe Autostrada Soarelui, în județul Constanța. Astfel, zeci de mașini au fost surprinse în timp ce mergeau pe contrasens la ieșirea spre București, după ce șoferii au ales să se întoarcă în momentul în care au descoperit că traficul este blocat de un accident.

La începutul lunii, un incident scandalos a avut loc în Sectorul 3, mai exact pe bulevardul 1 Decembrie, după ce un șofer a lovit intenționat cu mașina un bărbat și un copil. Acesta a stat o noapte reținut, ca apoi să fie lăsat în libertate și pus sub control judiciar.

Cookies