Un șofer circula în județul Ilfov cu 101 kilometri la oră peste limita legală. Ce pedeapsă a primit bărbatul

21 mai 2023
1345 Afișari
Un șofer circula în județul Ilfov cu 101 kilometri la oră peste limita legală. Ce pedeapsă a primit bărbatul
Un șofer circula în județul Ilfov cu 101 kilometri la oră peste limita legală. Ce pedeapsă a primit bărbatul. Sursa foto: Unsplash

Polițiștii rutieri din Brigada Rutieră a Capitalei împreună cu cei din județul Ilfov au efectuat în cursul zilei de sâmbătă o serie de controale pe drumurile naționale 2 și 3 dar și pe bulevardul Pipera, cu precădere în zonele Voluntari și Pantelimon. În urma celor nouă ore de verificări, polițiștii au tras pe dreapta peste 100 de șoferi pentru viteză excesivă, însă unul a fost „premiant”, depășind limita legală cu 101 kilometri la oră.

Peste 100 de șoferi au fost prinși de polițiștii de la Brigada Rutieră a Capitalei și de cei de la Poliția Rutieră a județului Ilfov în cursul unei acțiuni de control care a avut loc pe DN2, DN3 și bulevardul Pipera, în zonele Pantelimon și Voluntari.

Un șofer circula în județul Ilfov cu 101 kilometri la oră peste limita legală. Ce pedeapsă a primit bărbatul

Din toate cazurile, unul singur s-a făcut remarcat într-un mod negativ: polițiștii au prins un bărbat care circula cu 181 de kilometri la oră pe o secțiune de drum unde limita de viteză este de 80 de kilometri la oră.

„În intervalul 8:00-17:00, au fost constatate mai multe nereguli, pentru care poliţiştii rutieri din Ilfov au aplicat 161 sancţiuni contravenţionale, conform OUG 195/2002, dintre care 96 pentru nerespectarea regimului legal de viteză. Aşadar, au fost depistaţi conducători auto, care au depăşit regimul legal de viteză şi cu peste 100 de km/h. Exemplificăm cazul unui conducător auto, care a fost depistat conducând cu 181 de km la oră, pe un tronson de drum, pentru care limita legală de viteză este de 80 de km la oră”, potrivit Hotnews.

Ce pedeapsă a primit șoferul vitezoman

Bărbatul care a fost prins circulând cu 101 kilometri la oră peste limita legală a fost amendat cu 1.305 lei și s-a ales cu permisul suspendat pentru o perioadă de 120 de zile. Acțiunea desfășurată de oamenii legii a avut ca scop depistarea persoanelor care nu respectă regimul legal de viteză. Mai mult, agenții au reținut 19 permise de conducere, toate pentru depășirea vitezei legale.

CITEȘTE ȘI

BREAKING | Explozie la o stație de alimentare cu gaz comprimat (CNG) din Pantelimon. Un om a murit, un altul a fost rănit. Mașina s-a făcut scrum

Apar informații noi despre moartea tinerei de 28 de ani din Sectorul 4. Ce a declarat iubitul acesteia în fața autorităților

O amendă pe minut în București și Ilfov! Poliția Rutieră a oprit șoferi la foc automat în doar jumătate de oră

Cookies