Un șofer care a lovit intenționat un bărbat și un copil, lăsat în libertate. Totul s-a  întâmplat în Sectorul 3

11 iul. 2021
209 afișări
Un șofer care a lovit intenționat un bărbat și un copil, lăsat în libertate. Totul s-a  întâmplat în Sectorul 3
Un șofer care a lovit intenționat un bărbat și un copil, lăsat în libertate. Totul s-a  întâmplat în Sectorul 3

Un incident scandalos a avut loc recent în Sectorul 3, mai exact pe bulevardul 1 Decembrie, după ce un șofer a lovit intenționat cu mașina un bărbat și un copil. Acesta a stat o noapte reținut, ca apoi să fie lăsat în libertate și pus sub control judiciar.

Din primele informații se pare că bărbatul este acuzat că a urmărit o familie și apoi a lovit cu mașina tatăl și copilul, un bebeluș de doi ani și ceva, chiar pe o trecerea de pietoni din Sectorul 3.

Mai mult, acesta ar fi fost lăsat în libertate, după ce procurorul de caz l-a plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. Inițial, acesta își petrecuse noaptea în arest, relatează Realitatea Plus, care citează surse din poliție.

Totul ar fi pornit de la un loc de parcare

Scandalul cu familia vătămată se pare că a pornit de la un loc de parcare. Bărbatul violent fusese inițial reținut, asta după ce polițiștii din București au văzut imaginile de pe camerele de supraveghere și l-au depistat în Călărași la câteva ore de la incident. În prezent este cercetat acum pentru amenințare.

Incidentul a pornit după ce cei doi soți au vrut să parcheze pe o alee din zona Bulevardului 1 Decembrie 1918. Totuși, bărbatul care are se afla chiar în spatele lor i-a acuzat că au parcat lângă o pubelă de gunoi și că au numere de Galați la mașină.

A ieșit și cu un chef de scandal, și cu un chef de bătaie. Bineînțeles, a sărit direct pe soțul meu. Noi, ca să evitam astfel de situație, am plecat de acolo imediat. Am plecat, în schimb domnul a plecat după noi și ne-a urmărit. A văzut unde am oprit cu mașina”, a povestit Anita Dimofte, soția bărbatului agresat.

Ulterior, bărbatul recalcitrant i-a lovit pur și simplu cu mașina pe bulevardul 1 Decembrie 1918. Ulterior, cei doi au reușit să rețină numărul de înmatriculare al șoferului care a fugit în trombă și să anunțe poliția.

Situația a fost anunțată la 112

Cuplul a sunat la 112. Cu toate că au fost acroșați cu mașin, atât tatăl, cât și bebelușul de două luni și jumătate nu au avut suferit răn grave și nu au avut nevoie de îngrijri medicale. În primă fază celor doi le-a fost recomandat să depună o plângere la Brigada Rutieră, iar de acolo să trimită un mail cu detaliile. În prezent cercetările au fost preluate polițiștii secției 13 în zona unde a avut loc incidentul.

Cookies