Un șofer buimăcit că l-a oprit polițistul: „Nu aici trebuie să fiți, pe waze arată că sunteți pe cealaltă stradă”. Și distracția abia începe!

10 ian. 2022
419 afișări
Un șofer buimăcit că l-a oprit polițistul: „Nu aici trebuie să fiți, pe waze arată că sunteți pe cealaltă stradă”. Și distracția abia începe!
Un șofer buimăcit că l-a oprit polițistul: „Nu aici trebuie să fiți, pe waze arată că sunteți pe cealaltă stradă”. Și distracția abia începe!

Circulă o poză amuzantă în online, devenită virală, despre întâlnirile pe Waze care se aseamănă cu cele de pe Tinder. De ce? Pentru că niciodată nu știi cu cine te întâlnești. Imaginea a fost creată și distribuită prima dată de către MAI și este însoțită și de textul explicativ.

Un șofer buimăcit că l-a oprit polițistul: „Nu aici trebuie să fiți, pe waze arată că sunteți pe cealaltă stradă”. Și distracția abia începe! Replica îi aparține conducătorului auto, asta dacă aveați vreun dubiu.

Nu știm dacă s-a întâmplat în București sau în altă parte, dar puțin contează acest aspect. Conversația este pe bune și a fost publicată pe pagina de facebook a Ministerului Afacerilor Interne – MAI.

Un șofer buimăcit că l-a oprit polițistul

Discuția dintre polițistul de la rutieră și șoferul oprit în trafic a fost publicată, duminică, pe pagina de Facebook a MAI.

În conversația făcută publică, conducătorul auto pare că îl trage la răspundere pe polițist pentru că nu se afla fix în locul unde indica Waze-ul. Bine-cunoscuta aplicație de GPS este deținută de Google și le oferă șoferilor cea mai rapidă și bună rută pentru a ajunge la destinație. De asemenea, șoferii pot pune pe hartă și locurile în care se află poliția.

Îți recomandăm să citești și: „Mă grăbesc, că se răcește pizza”. Cele mai amuzante și inventive scuze ale șoferilor prinși încălcând legea la volan

Șoferul din dialogul făcut public de MAI îl trage la răspundere pe omul legii pentru că nu se afla pe „cealaltă stradă”. Polițistul de la rutieră l-a asigurat pe șofer că urmează să se mute și acolo, după ce va fi marcată pe Waze locația actuală.

„Nu aici trebuie să fiți, pe waze arată că sunteți pe cealaltă stradă”. Și distracția abia începe!

Dialogul continuă, iar polițistul îi recomandă șoferului o altă aplicație „mai sigură”, cea de taxi. Conducătorul auto îi spune polițistului că el nu este taximetrist, dar omul legii îi spune că se referă la aplicația pentru clienți.

Îți recomandăm să citești și: Profiler în traficul din București. 9 tipuri de șoferi care te duc la destinație cu drag, cu stres sau cu draci, după cum ți-o fi norocul

De asemenea, șoferul este informat că rămâne fără permisul de conducere vreme de 90 de zile din cauza vitezei pe care o avea. Vinovatul îl întreabă pe polițist ce face în continuare, iar răspunsul îl redăm mai jos:

„Acum faceți bine. Dacă nu vă opream, erați în pericol să produceți un accident și atunci chiar nu era bine!”, a fost răspunsul polițistului de la rutieră pentru șoferul bulversat, din dialogul publicat de MAI pe Facebook.

Cookies