Un șofer aproape că a intrat cu mașina într-un cabinet medical din București. A parcat chiar la intrare: „Păi dacă numărul este EXT = EXIT, normal că omul s-a conformat!”

02 aug. 2023
597 Afișari
Un șofer aproape că a intrat cu mașina într-un cabinet medical din București. A parcat chiar la intrare: „Păi dacă numărul este EXT = EXIT, normal că omul s-a conformat!”
Un șofer aproape că a intrat cu mașina într-un cabinet medical din București. A parcat chiar la intrare: „Păi dacă numărul este EXT = EXIT, normal că omul s-a conformat!”. Sursa foto: Facebook/ Ai parcat ca un bou București

O nouă zi, o nouă parcare impresionantă și neregulamentară apărută în București. Unii șoferii sunt bucureșteni, alții doar în vizită în Capitală, dar un lucru au în comun: parchează pe unde apucă: fie pe trotuare, fie în alte locuri nepermise.

De data aceasta, un șofer aproape că a parcat într-un cabinet medical din campusul căminelor Mihail Kogălniceanu.

„Construiți și o rampă ca să bage mașina în lift”

Un șofer venit din Argeș în București a reușit să ajungă rapid vedetă pe pagina de Facebook dedicată parcărilor neregulamentare din Capitală, anume: „Ai parcat ca un bou București”.

Persoana respectivă și-a lăsat mașina lipită de scările de la intrarea într-un cabinet medical din București, situat în zona căminelor „Mihail Kogălniceanu”.

Pentru a avea acees în cabinetul medical, oamenii erau nevoiți să ocolească mașina parcată neregulamentar, având un spațiu limitat de trecere.

Mașina nu mai avea mult și intra direct în cabinet, dacă nu i-ar fi stat scările în cale. Și nici nu era o mașină mică, ușor de ocolit, ci o Dacia Logan Break.

Un trecător a văzut parcarea neregulamentară și a fotografiat-o. Ulterior, a publicat imaginea pe pagina de Facebook menționată anterior, acolo unde a fost văzută de mai mulți internauți.

Un bărbat a spus că există posibilitatea ca șoferul respectiv să fi avut o urgență și, de aceea, să fi parcat atât de aproape de intrare:

A avut o urgență.”  (A. A. A.)

O bucureșteancă a ironizat numărul de înmatriculare al mașinii, „EXT” (prescurtarea cuvântului englezesc „Exit”, care înseamnă „ieșire”, notă red.) spunând că se potrivește cu locul în care a parcat șoferul:

Păi dacă numărul este EXT = EXIT, normal că omul s-a conformat!” ( R. M.)

Un alt bucureștean a râs pe seama parcării neregulamentare, spunând că ar fi fost necesară o rampă, ca să intre mașina în lift:

Construiți și voi o rampă, să o poată băga în lift.” (D. A.)

Nu se știe cât timp a stat mașina parcată acolo sau dacă a încurcat vreun pacient.

Te-ar putea interesa și:

Cookies