Un șofer a parcat sub rețeaua de contact și a blocat linia 62, pe Bulevardul Iuliu Maniu. Este afectat sensul de mers către Gara de Nord | UPDATE

06 mai 2024
2908 afișări
Un șofer a parcat sub rețeaua de contact și a blocat linia 62, pe Bulevardul Iuliu Maniu. Este afectat sensul de mers către Gara de Nord | UPDATE
Un șofer a parcat sub rețeaua de contact și a blocat linia 62, pe Bulevardul Iuliu Maniu. Este afectat sensul de mers către Gara de Nord | UPDATE | Sursă foto: Societatea de Transport București - STB SA/ Facebook

Societate de Transport București (STB) a anunțat cu puțin timp în urmă că linia 62 este blocată la acest moment pe Bulevardul Iuliu Maniu din Sectorul 6 al Capitalei. Motivul pentru care troleibuzele nu pot înainta este că o mașină a fost parcată neregulamentar.

UPDATE: STB a anunțat ca linia 62 funcționează normal la acest moment. Mijloacele de transport public au fost afectate pentru un total de 18 minute:

Linia 62 funcționează normal pe Bd. Iuliu Maniu. Blocare: 18 minute (16:20-16:38).

Linia 62, blocată pe Bulevardul Iuliu Maniu

Nu este pentru prima tată când șoferii din București își lasă mașinile parcate aiurea, afectând circulația mijloacelor de transport public în comun. De data aceasta, blocată a fost linia cu indicativul 62.

Conform informațiilor transmise pe contul de „X” (fost Twitter) STB SA Clienți, troleibuzele au rămas împotmolite înainte de intersecția dintre Bulevardul General Paul Teodorescu și Bulevardul Iuliu Maniu.

Circulația a fost afectată pe sensul de mers către Gara de Nord:

Linia 62 – blocata pe Bd. Iuliu Maniu, înainte de intersecția cu Bd. General Paul Teodorescu, pe sensul spre Gara de Nord. Cauza: autoturism parcat neregulamentar.

Troleibuzele linie 62 funcționează în mod normal între terminalele „Gara De Nord”‎ și „Grup Școlar Auto”. Acestea au un total de 21 de stații în care efectuează opriri.

Te-ar mai putea interesa și:

Alte linii STB blocate luni, 6 mai 2024

În cea de-a doua zi de Paște, STB nu a înregistrat foarte multe probleme în ceea ce privește liniile de transport pe care le operează. Pe lângă linia de troleibuz 62, a mai fost blocată doar o singură linia de tramvai, anume 24.

Mai precis, vagoanele pe rămas pe Bulevardul Bucureștii Noi, după stația Pajurei. Motivul a fost că șine de tramvai s-a dilatat din cauza temperaturilor ridicate. Circulația normală a acestei linii a fost reluată după 20 de minute, blocajul având loc între orele 14:00-14:20.

Cookies